عبدالسلام محمدی سیب روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت‌: برپایی سیاه چادر در ورودی سیب و سوران، تجهیز 2 اقامتگاه بوم گردی، برگزاری نمایشگاه و فروشگاه صنایع دستی در محل قلعه سب این شهرستان از جمله برنامه های پیش بینی شده برای برگزاری این جشن است.
وی بیان کرد: مقرر شده تا مردم محلی دهستان های سب، کنت و پسکوه خانه های محلی خود را به عنوان اقامتگاه بوم گردی در اختیار گردشگران قرار دهند تا ضمن فراهم کردن رفاه مسافران؛ فرهنگ و نوع زندگی مردم این منطقه به گردشگران معرفی شود.
وی گفت:‌ در ایام نوروز علاوه بر اقامتگاه های محلی مهمانسراهای ادارات نیز برای اسکان در اختیار مسافران نوروزی قرار داده می شود.
وی افزود: راهنمایان بومی در منطقه برای معرفی آثار و جاذبه های گردشگری به مسافران نوروزی در شهرستان سیب و سوران مستقر خواهند شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیب و سوران گفت: این شهرستان دارای آثار شاخصی همچون قلعه سب، قلعه کنت و تپه های تاریخی است که تلاش داریم با جذب گردشگر و معرفی آثار تاریخی و صنایع دستی برای مردم محلی اشتغال و رونق اقتصادی ایجاد کنیم.
به گزارش ایرنا‌ بیش از 92 اثر تاریخی در سیب و سوران وجود دارد که 20 اثر از این تعداد به ثبت رسیده که از مهمترین جاذبه های طبیعی این شهرستان می توان به تپه شنی، قلعه سب، چشمه آب درمانی منطقه پیرگیابان، سد ماشکید علیا، نخلستان های آپاتان و آبشارهای دامنه کوه بیرک، قلعه های کنت، هیدوچ، کرشان و پسکوه نام برد.
همچنین آثار تاریخی فراوانی در این منطقه وجود دارد که قلعه خشتی و گلی سب به عنوان یکی از مرتفع ترین بناهای کشور با قابلیت ضد زلزله از مهمترین این آثار است.
صنایع دستی مختلف از جمله حصیر بافی، سوزن دوزی، سکه دوزی و گلیم بافی از جذابیت های دیگر شهرستان سیب و سوران است.
شهرستان سیب و سوران با دارا بودن 2 بخش مرکزی و هیدوچ در 400کیلومتری زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان قرار دارد.
7336**3213 خبرنگار احسان بختیاری ** انتشار دهنده:‌ اکبر نوری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.