مجید ارجونی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 97 هزار و 694 مسافر در هشت ماهه نخست پارسال از طریق راه آهن جنوب شرق کشور جابه جا شدند که با برنامه ریزی صحیح امسال 22 درصد افزایش یافته است.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان در سال 96 به عنوان مقصد گردشگری ناشناخته ایرانیان معرفی شده؛ اداره کل راه آهن جنوب شرق با برنامه ریزی های انجام شده توانست مسافر بیشتری را از طریق ناوگان حمل و نقل ریلی این اداره کل جا به جا کند.
وی تصریح کرد: تردد همه روزه قطار مسافری زاهدان – تهران، افزایش رضایت مندی مسافران به منظور اضافه شدن سالن های چهار تخته و ارتقا کیفیت خدمات از جمله عوامل موثر در افزایش تعداد مسافر در این خط ریلی است.
مدیرکل راه آهن جنوب شرق کشور گفت: با پیگیری انجام شده قطار مسافری زاهدان - اصفهان با پنج واگن چهار تخته درجه یک با ظرفیت 220 نفر به صورت یک روز در میان امسال در این خط ریلی قرار گرفته است.
ارجونی اظهار داشت: تردد همه روزه قطار مسافری زاهدان – تهران، افزایش رضایتمندی مسافران، اضافه شدن سالن های چهار تخته و ارتقا کیفیت خدمات از جمله عوامل موثر در افزایش تعداد مسافر به شمار می رود.
وی بیان کرد: در هشت ماهه نخست امسال سه هزار و 236 خودرو از طریق ناوگان حمل و نقل ریلی راه آهن جنوب شرق جابه جا شد که نسبت به 2 هزار 880 خودرو پارسال رشد 12 درصدی را نشان می دهد.
وی افزود: 758 رام قطار در هشت ماهه نخست امسال به صورت رفت و برگشت در راه آهن جنوب شرق تردد کرده که نسبت به 432 رام قطار پارسال رشد 75 درصدی داشته است.
مدیرکل راه آهن جنوب شرق کشور گفت: پنج واگن 6 تخته 60 نفره با ظرفیت کلی 300 نفر در قطار مسافری جوپار وجود دارد.
ارجونی ادامه داد: با توجه به تقاضای بالای مسافران یک واگن خودرو بر یک طبقه با ظرفیت پنج خودرو به صورت یک روز در میان در این قطار پیش بینی شده است.
وی تصریح کرد: قطار مسافری رجا هفت واگن چهار تخته 36 نفره (با ظرفیت کل 252 نفر )، یک واگن 6 تخته 60 نفره (با ظرفیت کل 312 نفر)، یک واگن خودرو بر 2 طبقه با ظرفیت 10 خودرو، یک واگن رستوران و یک واگن توشه برای نخستین بار به صورت یک روز در میان در مسیر ریلی زاهدان - تهران پیش بینی شده است.
به گزارش ایرنا راه آهن جنوب شرق کشور با مسیر ریلی زاهدان - تهران به طول هزار و 600 کیلومتر در سال 1390 به بهره برداری رسید و 2 شرکت جوپار و رجاء کار جابجایی مسافران را در حوزه جنوب شرق کشور برعهده دارند.
سیستان و بلوچستان با 19 شهرستان زاهدان، زابل، زهک، هامون، هیرمند، نیمروز، خاش، ایرانشهر، سراوان، نیکشهر، میرجاوه، قصرقند، فنوج، مهرستان، سیب و سوران، دلگان، سرباز، کنارک و چابهار و 2 میلیون و 775 هزار و 14 نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می شود که با کشور افغانستان و پاکستان هم مرز است.
3213**3042 خبرنگار: اکبر نوری **انتشاردهنده: محدثه حیدری گرجی
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.