مجید فیاضی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: از محل فروش خیار گلخانه‌ای بالغ بر ٢٠٠ میلیارد ریال عاید کشاورزان ایرانشهری شده است.

وی افزود: کشاورزان ایرانشهری در سال زراعی ٩٨_٩٩بیش‌از ۵۵ هکتار از زمین‌های کشاورزی خود را به کشت محصول خیار گلخانه‌ای اختصاص داده‌اند که  از این سطح بیش از ٩ هزار تن محصول برداشت کرده‌اند.

مدیرجهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: استفاده بهینه از آب، نوبرانه بودن محصول، استقبال خوب خریداران و سوددهی بالای این محصول موجب شده کشاورزان ایرانشهری هر سال سطح زیرکشت خیار گلخانه‌ای را افزایش دهند.

وی بیان کرد: از هر هکتار گلخانه به طور متوسط ۱۵۰ تن خیار برداشت شده و این در حالیست که در فضای باز در هر هکتار تنها ۵۰ تن خیار تولید می‌شود.

فیاضی با بیان اینکه خیار گلخانه‌ای ایرانشهر علاوه بر سیستان و بلوچستان به نقاط دیگر کشور نیز ارسال می‌شود افزود: کشت این محصول از اواخر مهر آغاز و برداشت آن پس از گذشت یک دوره ۴۰ روزه آغاز می‌شود و تا اردیبهشت ادامه دارد.

وی ادامه داد: بیش‌از ۶۵۰ نفر به صورت مستقیم و ٣٠٠ نفر بطور غیر مستقیم در تولید و عرضه خیار گلخانه‌ای در شهرستان ایرانشهر مشغول بکار هستند.

مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: با توجه به محدودیت آبی و خاکی اهمیت افزایش تولید درواحد سطح بیش از پیش احساس می‌شود به همین سبب کشت گلخانه‌ای علاوه بر استفاده از روش‌های تغذیه‌ای صحیح و کارشناسی با ریزمغذی‌ها و سایر روش‌های تولید و بهره برداری فشرده از زمین با بهره گیری از تکنیک‌های جدید حتی کشاورزانی که اراضی کوچک دارند و دارای محدودیت آبی هستند قادر به کسب درآمد کافی خواهند بود.

وی بیان کرد: کشت محصول خیار گلخانه‌ای در ایرانشهر برای نخستین بار به صورت آزمایشی در سطح ۲هکتار در سال ۱۳۷۸صورت گرفت که در پی آن با توجه به سوددهی خوب این محصول کشاورزان هر سال سطح زیر کشت آن را افزایش دادند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.