سرهنگ عزیز آوازی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این میزان فوتی و مجروح نتیجه هشت فقره تصادف در جادههای جنوب سیستان و بلوچستان بوده است.
وی رعایت نکردن حق تقدم، سرعت زیاد و عدم توجه به جلو را از دلایل عمده بروز حوادث رانندگی این مدت در جادههای جنوب سیستان و بلوچستان ذکر کرد.
سرپرست فرماندهی پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان گفت: ۵۰ درصد تصادفات این مدت ناشی از واژگونی و بقیه برخورد ۲ وسیله نقلیه بایکدیگر، عابر پیاده و موتورسیکلت بوده است.
وی بیان کرد: ۷۰ درصد تصادفات این مدت در راههای اصلی و ۳۰ درصد در راههای فرعی سیستان و بلوچستان به وقوع پیوسته است.
سرهنگ آوازی وجود راههای دو طرفه، قوس و پیچهای فراوان در کنار سرعت زیاد، قاچاق سوخت، انسان و کالا و رعایت نکردن قانون را از مهمترین دلایل افزایش تصادفات در محورهای ارتباطی جنوبی این استان ذکر کرد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی راههای ارتباطی دارای ۲ قرارگاه پلیس راه و ۲ اداره کل راه و شهرسازی در شمال به مرکزیت زاهدان و جنوب به مرکزیت ایرانشهر است که شهرستانهای شمالی و مرکزی شامل زابل، هیرمند، زهک، نیمروز، هامون، زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب سوران و مهرستان زیر پوشش قرارگاه شمال و شهرستانهای جنوبی ایرانشهر، دلگان، فنوج، قصرقند، نیکشهر، سرباز، کنارک و چابهار زیرپوشش قرارگاه پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان قرار دارند.