به گزارش روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، محمد نصیری با تشریح جزئیات اعزام این کاروان های سلامت گفت: یکی از برنامه‌های سازمان داوطلبان، اعزام کاروان‌های سلامت به مناطق حاشیه‌ای و محروم است. به ویژه بعد از بحران‌هایی که رخ می‌دهد و به واسطه‌ی لطمه‌هایی که افراد می‌بینند، موضوع سلامت هم در حوزه درمان و هم در حوزه‌ بهداشت دچار خلل می‌شود. یکی از رویکردهای قطعی ما در این دوران حمایت‌های بهداشتی از افراد آسیب‌دیده است.

وی ادامه داد: در همین راستا، همزمان با دهه مبارکه‌ ‌فجر و برای کمک به دانشگاه‌های علوم پزشکی و برای ارتقای وضعیت درمانی در این مناطق، کاروان‌های سلامت را به مناطق آسیب‌دیده اعزام می‌کنیم.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر اضافه کرد: البته در ابتدای سال هم این کاروان‌ها را به استان‌های لرستان، گلستان و خوزستان و همچنین بعد از زلزله‌ای که در آذربایجان غربی رخ داد، به مناطق متاثر اعزام کردیم.

نصیری تاکید کرد: با همکاری سازمان نظام پزشکی، آخر هفته‌ جاری کاروان‌های سلامت با رویکرد بهداشتی و درمانی به استان سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان اعزام می‌کنیم. البته پیش از این و با هماهنگی همکارانمان در استان کرمان دو کاروان با محوریت خدمات دندان پزشکی به دو استان کرمان و سیستان و بلوچستان اعزام شده بود.

این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر توضیح داد: در دهه‌ فجر حدود ۲۰ نفر از متخصصان و فوق تخصصان در رشته‌های زنان، کودکان، عفونی، دندان پزشکی، مامایی و عمومی هستند که از استان تهران اعزام می‌شوند. برای تامین سایر کادر پزشکی از ظرفیت‌های بومی استان استفاده خواهد شد و با توجه به گستردگی مناطق سیل‌زده، این طرح آخر هفته‌ها تا پایان سال ۹۸ ادامه دارد و اجرا می‌شود.

ارائه خدمات حمایتی و اجتماعی به نیازمندان و آسیب پذیرترین افراد جامعه با استفاده از منابع و کمک های داوطلبانه خیرین و داوطلبان از جمله وظایف سازمان داوطلبان است.

خدمات داوطلبانه افتخاری است و برای خدمت داوطلبانه وجهی دریافت نمی شود، جنبه بشردوستانه، خیرخواهانه و عام المنفعه دارد و در ارائه خدمت داوطلبانه بین افراد تبعیض قائل نمی شود، این خدمات داوطلبانه فاقد هرگونه تمایلات منفعت طلبانه است و در آن اهداف خاص سیاسی، اقتصادی و نظایر آن دنبال نمی شود، شرایط و زمان انجام خدمات داوطلبانه، طبق موقعیت و شرایط مختلف مانند زمان جنگ، صلح، بلایای طبیعی و نظایر آن تفاوت می کند، این فعالیت ها در اوقات فراغت داوطلب و به صورت غیررسمی انجام می شود.

بارندگی سیل آسا در روزهای ۲۰ تا ۲۲ دی ماه گذشته سبب طغیان رودخانه ها و جاری شدن سیلاب در مناطق جنوبی سیستان و بلوچستان و بروز خسارات گسترده به زیر ساخت های مختلف از جمله راههای روستایی، شبکه های آب و برق، مدارس، خانه های بهداشت و واحدهای مسکونی شد که ۱۶۴ هزار و ۹۷۴ نفر آسیب‌دیده ناشی از سیل در این استان از ۲۰ دی تاکنون با تلاش امدادگران، داوطلبان و جوانان جمعیت هلال احمر امدادرسانی شدند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.