به گزارش روز شنبه از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، رضا بامداد اصل افزود: عشق به فعالیتهای انساندوستانه همیشه موتور محرک اعضای سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر بوده است و آنها را به دل حادثه می کشاند. این اعضا به گونهای آموزش دیدهاند که در حوادث می توانند به سازمانهای امداد و نجات، داوطلبان، تجهیزات پزشکی، توانبخشی و … کمک کنند.
وی گفت: اعضای سازمان جوانان از ساعات ابتدایی فعالیت جمعیت هلالاحمر در حوادث ناشی از شرایط جوی، در زمینه جمع آوری کمکهای مردمی، پشتیبانی، حضور در منطقه در قالب تیمهای سحر و امداد و نجات و … به مردم آسیب دیده کمک کردند.
سرپرست سازمان جوانان افزود: اعضایی که مهارت امداد و نجات را در سازمان کسب کرده بودند با سازمان امداد و نجات همراه شدند و سایر اعضا در قالب تیمهای سحر و حمایتروانی با اولویت نیروهای بومی برای بهبود شرایط به منطقه اعزام شدند. بر این اساس در قالب تیم های حمایتی فعالیتهایی شامل برنامههای شاد، نمایش فیلم، اهدا کتاب، مسابقه، بازی گروهی و … اجرا شد تا فضای اردوگاه ها به آرامش هرچه بیشتر نزدیک شود.
بامداد اصل گفت: یکی دیگر از فعالیتهای جوانان هلالاحمر، آموزش افراد بومی برای ایفای نقش تسهیل گری است که افراد آموزش های لازم را به حادثه دیدهها ارائه می کنند.
به گزارش ایرنا، بارش باران سیلآسا در جنوب شرق کشور که از شامگاه پنجشنبه ۱۹ دی آغاز شده بود، استانهای سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار داده و سبب جاری شدن سیلاب در این استانها شده است.
شرایط در سیستان و بلوچستان از سایر استانها وخیمتر اعلام شده به طوری که میزان بارشها در جنوب استان نسبت به سال گذشته ۲۶ برابر شده و در نتیجه سرریز شدن آب از پشت سدهای استان را در پی داشته است.
در سیستان و بلوچستان تعداد ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان درگیر سیل هستند و ۲۰ هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب کلی و جزئی دیده است.
امدادرسانی به روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان تنها از طریق بالگرد و یا قایق امکان پذیر است و با وجود تلاش امدادگران، چادر، مواد غذایی بسته بندی، پتو و ملزومات پزشکی و بهداشتی از اقلام ضروری مورد نیاز مردم منطقه است.