اردشیر شهرکی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۶۰۰ هکتار سطح باغات میوه گرمسیری گواوا در سیستان و بلوچستان وجود دارد که ۴۵۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.

وی افزود: برداشت گواوا از آذر در سیستان و بلوچستان آغاز شده و در اسفند به پایان می‌رسد.
مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: گواوا معروف به زیتون محلی، میوهای منحصر به مناطق گرمسیری است که عمدتا در شهرستان‌های نیکشهر، چابهار، سرباز و کنارک این استان تولید و برداشت می‌شود.
وی اظهار داشت: میوه گواوا در حالتی که رسیده باشد، بسیار خوشمزه است و مزه ترش و شیرین (ملس) و عطـر مطبوعـی دارد.
شهرکی بیان کرد: درختچه‌های گواوا در اوایل بهمن به گل می‌نشینند و گل‌هایشان بسیار خوشبوست، همچنین پوست تنه گواوا سبز یا قهوه‌ای متمایل به قرمز است.
به گزارش ایرنا آب و هوای متنوع سیستان و بلوچستان زمینه را برای کشت انواع محصولات کشاورزی از جمله میوه های گرمسیری و سردسیری فراهم کرده است.
موز از مهمترین محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان است که نسبت به سایر محصولات گرمسیری بیشترین سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است و 'پاپایا' یا خربزه درختی نیز از دیگر محصولات گرمسیری استان محسوب می شود که از نواحی گرمسیری آمریکای مرکزی به این استان راه یافته، خربزه درختی پوستی بسیار نازک و مزه شیرین دارد که علاوه بر مصرف خوراکی، قابل استفاده در صنایع تبدیلی نیز هست.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.