دکتر قاسم میری علی آباد روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این شیرها از مادران اهدا کننده و کسانی که تمایل دارند در این امر خیر شرکت کنند دریافت و صرفا به تغذیه نوزادان نارس بستری در بخش مراقبتهای ویژه نوزادان(NICU ) که امکان تغذیه از شیر مادر خود را ندارند خواهد رسید.
وی افزود: تا کنون ۱۰ بانک شیر مادر در سایر بیمارستانهای کشور راهاندازی شده است و با توجه به بالا بودن نرخ تولد در سیستان و بلوچستان این مرکز با لحاظ مسائل پزشکی و بهداشتی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز راهاندازی خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: استفاده نوزادان نارس از این شیوه مکمل تاثیر چشمگیری در سلامت و ماندگاری آنان دارد و با لحاظ مسائل شرعی و فقهی و با تائید و رضایت خانواده نوزادان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی بیان کرد: استفاده از شیر خشک امکان شیوع بیماری های عفونی و در نتیجه مرگ و میر نوزاد نارس را افزایش میدهد و به همین دلیل راهاندازی بانک شیر مادر در این زمینه بسیار کمک کننده خواهد بود.
علی آبادی ادامه داد: این شیرها پس از پاستوریزه شدن توسط دستگاههای پیشرفته و انجام آزمایشات دقیق برای تغذیه نوزادان نارس استفاده میشود.
وی گفت: اهداکنندگان شیر از بین مادران سالم انتخاب و از آنان آزمایشات کاملی برای اطمینان از سلامت جسمی و روانی و نداشتن بیماری هپاتیت،ایدز و یا مصرف داروهای خاص انجام میشود تا این شیر با طیب خاطر برای تغذیه نوزادان استفاده شود.