دکتر سیدمحمد هاشمی‌شهری روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: فعالیت مرکز رادیوتراپی و اشعه درمانی بیمارستان علی‌بن ابیطالب(ع) زاهدان چرخه درمان بیماران مبتلا به سرطان را در سیستان و بلوچستان تکمیل کرده و این امر مصداق بارز تحقق عدالت در سلامت است.

وی ادامه داد: هر بیمار سرطانی با توجه به نوع بیماری خود در طول دوره درمان بین  ۱۰ تا ۳۰ جلسه مورد اشعه درمانی قرار می گیرد و روزانه بر اساس برنامه حدود  ۵۰ تا ۵۵ نفر در این بخش  پرتودرمانی می شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: برخی از مردم پرتودرمانی را با برق درمانی اشتباه می گیرند این در حالیست که  رادیوتراپی روش درمانی است که در آن تومور با اشعه با انرژی بالا تحت تابش قرار می گیرد و  بیمار در حین درمان هیچگونه درد یا گرمایی احساس نمی کند و روند درمان چند دقیقه ای بیشتر نیست.

وی خاطر نشان کرد: برای تمامی بیماران بعد از دستور پزشک پرونده درمانی تشکیل می شود و نهایتا پس از ۱۴ روز خدمات  تخصصی درمان را دریافت می کنند.

هاشمی اظهار داشت: راه اندازی مرکز پرتو درمانی زاهدان عملا از صرف هزینه های سنگین مسافرت برای درمان بیماران سرطانی سیستان و بلوچستان پیشگیری کرده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اهمیت پیشگیری اولیه از بروز بیماری‌های مزمن غیرواگیر از جمله سرطان بر ضرورت خود مراقبتی و اصلاح سبک زندگی مردم تاکید کرد و گفت: از آنجا که هزینه های بخش درمان سرسام‌آور بوده و تمام کشورهای دنیا دچار محدودیت هایی در منابع مالی حوزه درمان هستند، مناسب ترین و عاقلانه ترین اقدام برای حفظ سلامت انسان ها و ارتقای کیفیت زندگی آنان کنترل عوامل خطر این بیماری هاست.
وی فعالیت بدنی منظم، تغذیه مناسب و دوری از دخانیات و الکل را از جمله مهمترین توصیه های سازمان بهداشت جهانی برای کنترل عوامل خطر و پیشگیری اولیه ابتلا به بیماری های مزمن غیر واگیر عنوان کرد.
 رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: تشخیص به موقع بیماری سرطان نیز می تواند به عنوان گام دوم پیشگیری منجر به کاهش بسیاری از عوارض سوء جسمی و هزینه های اقتصادی بیماران شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.