عطاءالله اکبری روز یکشنبه در این باره اظهار داشت: این زمینها که در حریم شهر سراوان واقع شده پس از شناسایی با دستور مقام قضایی رفع تصرف شد.
وی ارزش زمین رفع تصرف شده را حدود ۶ میلیارد و ۷۲۰ میلیون ریال ذکر کرد و افزود: این زمینها توسط ۱۳ نفر زمینخوار تصرف شده و بطور شبانه اقدام به ساخت و ساز میکردند که آزاد و به وضع سابق اعاده شد.
مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: زمین خواری پدیده رایج شده است که این اداره کل با جدیت موضوع رفع تصرف از اراضی دولت را دنبال خواهد کرد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با افزون بر ۱۱ درصد از مساحت ایران به دلیل تنوع اقلیمی و وضعیت توپوگرافی رویشگاه گیاهان منحصر بفرد است به طوری که از این گستره ۱۰،۵ میلیون هکتار آن را مرتع، ۱،۲میلیون هکتار جنگل و ۵،۶ میلیون هکتار را بیابان تشکیل می دهد.
به گفته برخی منابع؛ عدهای افراد سودجو با تصرف زمینهای ملی در اطراف شهرها و ساخت و ساز شبانه، خانوادههای روستایی و مستضعف را اجیر و در آنها مستقر کرده و ضمن گسترش حاشیه نشینی پس از مدتی با تهیه استشهاد محلی و امثال آن قصد تهیه سند برای زمین تصرف شده را می کنند که دستگاههای دست اندرکار بطور شبانه روزی در تلاش برای جلوگیری از این نوع زمین خواریها هستند.