یک فعال سیاسی اصول گرا با بیان اینکه تندروی ها از هر دو جریان وجود دارد و تنها نباید یک سویه به آن پرداخت، اظهار کرد: تندروی هایی از سوی برخی جریان ها در کشور داریم که به عالیترین مقام کشور یعنی رهبر معظم انقلاب توهین می کنند و از آن طرف آقای روحانی را به عنوان رئیس جمهور در این شرایط بی عُرضه می خوانند. این ها همگی تندروی هایی هستند که در کشور ما وجود دارند.
ناصر ایمانی در گفت و گو با خبرنگار جماران ، با بیان اینکه «رادیکال های دو جریان اصول گرا و اصلاح طلب به وحدت ملی آسیب می رسانند»، گفت: به این موضوع نباید یکسویه نگاه کرد. بدون شک، اقدام کسانی که در راهپیمایی به برخی مسئولان کشور توهین می کنند و شعار می دهند، نه مطابق با مصالح ملی و نه بر طبق مواضع رهبری است و به هیچ وجه، منطقی و صحیح نیست.
وی افزود: از طرف دیگر ما شاهد مواضع ساختارشکنانه و برضد دولت از سوی این جریان ها هستیم. این رفتارها در یک جناح با استفاده از ابزارهای خشن است، اما ممکن است در جناح دیگر با استفاده از ابزار کلامی و رسانه ای باشد. متاسفانه هر دوی این ابزارها به منافع و مصالح ملی آسیب می زند. شاید برخی آنها ناآگاه باشند، اما به طور حتم دست هایی در کار است که این افراد را تحریک کند تا در این وضعیت حساس ، مواضع تند بگیرند و دولت را زیر سوال ببرند و اقدام به فحاشی به مسئولین در راهپیمایی ها کنند. لذا هر دوی این ها محکوم است و آنها باید در اقدامات خود تجدیدنظر کنند.
این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه گفت: افرادی در کشور ما وجود دارند که اساساً با به آتش کشیدن پرچم آمریکا مخالفند. آنها نه در مجلس، حتی با چنین اقدامی در خیابان ها نیز مخالفند. این افراد نه تنها با آتش زدن پرچم، بلکه با شعار «مرگ بر آمریکا» نیز مخالفند. این ها در جامعه حضور دارند و می گویند ما نباید اقدامات تحریک آمیز انجام دهیم. آنها با هر نوع آتش زدن پرچم و سردادن شعار مخالفند.
وی افزود: از این رو، باید مسائل را یکدیگر تفکیک کرد. یک عده می گویند که نمایندگان نباید در مجلس پرچم آمریکا را آتش می زدند یا شعار مرگ بر آمریکا می دادند. باید پرسید که چرا؟ مگر آنها نماینده مردم نیستند؟ مگر مردم در خیابان ها پرچم آتش نمی زنند؟ آیا با این کاری که آمریکا با ایران کرد، مستحق شعار مرگ بر آمریکا نیست؟
ایمانی بیان کرد: کسانی که می گویند نباید پرچم آمریکا را آتش زد به دلیل اینکه پرچم نماد ملت آمریکاست، می دانند ماجرای اصلی چیست. اما علاقه مندند که دروغ بگویند. این امری واضح است که منظور از آتش زدن پرچم آمریکا و سردادن شعار علیه آن، رفتارهای استکبار منشانه دولت آمریکاست. از این رو، آنها با اینکه خود را به نفهمی می زنند، اما می دانند که اصل ماجرا چیست.
این تحلیلگر سیاسی اظهار کرد: البته این به معنای تایید رفتاری نیست که تعداد اندکی از نمایندگان در مجلس انجام دادند. باید توجه داشت؛ افرادی که پرچم آمریکا را در مجلس آتش زدند، نه یک جریان یا فراکسیون، بلکه چند نفر بودند. مجلس جای بحث و گفت و گوست. بدین معنا که اگر در بیرون از آن، تظاهرات باشد یا گروهی به جمع آوری طومار بپردازند و حتی پیامک های گسترده ای هم برای نمایندگان ارسال شود، مانع بحث و گفت وگو نمایندگان نخواهد شد.
وی با بیان اینکه بارها اتفاق افتاده که برای استیضاح یک وزیر، صدها پیامک برای نمایندگان ارسال می شود، گفت: همیشه این گونه بوده است و ارسال پیامک برای نمایندگان، موضوع تازه ای نیست. اما این پیامک ها هیچ اخلالی در بحث و گفت و گو ایجاد نمی کنند. ممکن است که تمامی این پیامک ها از یک جا هدایت شوند یا حتی از اسرائیل فرستاده شوند. از این گونه اقدامات همیشه هست، اما اینکه قرار باشد نمایندگان با این طومارها و پیامک ها، بحث و گفت و گو را کنار بگذارند، هیچ گاه این گونه نبوده است.
وحدت به معنای مشابه همدیگر حرف زدن یا تک حرفی نیست، بلکه به معنای عدم تخریب یکدیگر است. بی تردید اگر اظهارات و رفتارهای ما موجب سوءاستفاده دشمنان شود، مغایر با وحدت است. برخی اقدامات منتقدین خلاف وحدت است.
این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه مقایسه کنندگان برجام با ترکمنچای، رهبر معظم انقلاب را زیر سوال می برند، گفت: اینکه در خارج از مجلس و در یک مراسم به فلان مسئول توهین می شود، کاری اشتباه است. اگر عده ای تصویب لوایح یا توافق برجام را با ترکمنچای مقایسه می کنند، بنده به آنها پاسخ می دهم و می گویم ملاک و شاقول رهبری است. آیا از نظر رهبری قرارداد برجام، مانند ترکمنچای است؟ اگر چنین است، آنها اولین کاری که می کنند رهبری را زیر سوال می برند. زیرا ایشان برجام را تایید کرده است. پس اولین شخصی که با تشبیه آنها زیر سوال می رود، رهبر معظم انقلاب است.
وی با بیان اینکه تندروی ها از هر دو جریان وجود دارد و تنها نباید یک سویه به آن پرداخت، اظهار کرد: تندروی هایی از سوی برخی جریان ها در کشور داریم که به عالیترین مقام کشور یعنی رهبر معمظ انقلاب توهین می کنند و از آن طرف آقای روحانی را به عنوان رئیس جمهور در این شرایط بی عُرضه می خوانند. این ها همگی تندروی هایی هستند که در کشور ما وجود دارند. تندروی از هر دو جناح در کشور محکوم است. چه اشکالی دارد که برخی ها مخالف برجام باشند؟ مگر کسانی نمی گویند؛ آزادی فکر، اندیشه و بیان باید وجود داشته باشد؟ آیا این آزادی را تنها برای خود می خواهند؟
وی افزود: یک عده مخالف برجام در جامعه هستند، آنها نیز باید آزاد باشند و عقاید خود را مطرح کنند. سعه صدر ما باید بالا رود و اختلاف نظرها را بپذیریم. وحدت به معنای مشابه همدیگر حرف زدن یا تک حرفی نیست، بلکه به معنای عدم تخریب یکدیگر است. بی تردید اگر اظهارات و رفتارهای ما موجب سوءاستفاده دشمنان شود، مغایر با وحدت است. برخی اقدامات منتقدین خلاف وحدت است؛ مانند مقایسه کردن برجام با ترکمنچای که خلاف وحدت است. همچنان که برخی اقدامات جریان مقابل نیز بر خلاف وحدت است.
وی در پایان یادآور شد: رهبر معظم انقلاب معنای وحدت را در سخنانی که برای کارگزاران نظام داشتند، بیان کردند. ایشان فرمودند جامعه را دوقطبی نکنید، اما اگر کسی انتقادی دارد بگذارید حرفش را بزند.