منصور حقیقت پور نماینده سابق اردبیل در مجلس و مشاور رئیس مجلس در همایش خلیج فارس و غرور ملی ایرانیان که به مناسبت روز ملی خلیج فارس در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی و به همت نشریه وطن یولی برگزار گردید، با تبریک اعیاد شعبانیه و زادروز حضرت ولیعصر(عج) و اشاره به نقش آذری ها در استحکام تمامیت ارضی کشور گفت: آذری ها به ویژه از دوران صفوی به بعد نقش ممتازی در انسجام ملی و حفظ تمامیت ارضی کشور دارند. مهمترین نقش صفویه در انسجام اعتقادی و ملی و سرزمینی ماست و حق بزرگی بر دوش ما دارد.

 

به گزارش جماران، حقیقت پور با بیان اینکه حتی بندرعباس را شاه عباس صفوی از اشغال پرتغالی ها خارج کرد، بیان داشت: صفویه از روستای کلخوران اردبیل رشد کردند و تمام کشور را در بر گرفتند.  آذری ها در مشروطیت هم خدمات بزرگی به میهن کردند. شهید باکری فرمانده لشگر عاشورا شامل تیپ هایی از تبریز و اردبیل و زنجان و ارومیه بودند که اجساد مطهرشان در خلیج فارس  باقی ماند.

نماینده سابق مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی افزود:  هیچگاه این سخن شهید باکری را فراموش نمی­کنم که می گفت: «وقتی در این منطقه می­جنگید انگار برای مردم آذربایجان می­جنگید» یعنی برای آذری ها ساحل خلیج فارس تفاوتی با آذربایجان ندارد.

مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تمام اقوام ایرانی نقش بی بدیلی در دفاع از مرزها داشتند، تصریح کرد:  اما شوربختانه در این مقطع تاریخی شاهد این هستیم که دشمن یک بازی قومی را برای شکستن هم بستگی ملی ایرانیان شروع کرده است. در چندسال گذشته شاهد برخی تحرکات قومی بودیم که حرکاتی اصیل و ریشه دار نیستند، بلکه کاملا مهندسی شده هستند. چیدمان قومی کشور ما در دو ظرف مستحکم بنام ایرانیت و اسلامیت قرار گرفته است. دشمن از این دو ظرف شناختی ندارد و فکر می­کند با شعارهایی که در تبریز یا خوزستان به راه می اندازد می­تواند برای ما مشکلی ایجاد کند.

وی ادامه داد: موضوع دیگری که وجود دارد، مسئله ربایش فرهنگی و  ژئوپولتیک فرهنگی است که دشمن در حال پیاده کردن آن است. مصادره اساطیر و اِلمان های تمدنی ما از جمله این اقدامات است. دشمن درگذشته نیز این سیاست را تمرین کرده است و ما نیز در این رابطه کوتاهی کرده ایم. برای نمونه به موردی در منظقه شمال غرب کشور می­پردازیم تا متوجه شویم چرا می خواهند نام خلیج فارس را تغییر دهند.

حقیقت پور اضافه کرد: در هیچ جای تاریخ شمال ارس به­عنوان آذربایجان شناخته نشده است. اران و شروان نام هایی است که برای آن سرزمین استفاده شده است. چرا بادکوبه را به باکو تبدیل کردند؟ این کار برای فارسی زدایی از آثار تمدنی و ادبیات آذربایجان بود. بادکوبه واژه ای فارسی به معنی محل کوبش باد است.

رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مکاتبات خود با یکی از پارلمان جمهوری آذربایجان به نام سیاوش نوروزوف، گفت: در مکاتباتی که با پارلمان جمهوری آذربایجان داشتم، متن نامه را با عبارت «از پارلمان تهران به پارلمان بادکوبه»آغاز می­کردم. (مخاطب اینجانب اقای سیاوش نوروزف بود. او هتاکی می­کرد اما من به او می نوشتم درود بر پدر و مادرت، اگر زنده اند امشب با یک جعبه شیرینی به آن ها سر بزن و اگر در قید حیات نیستند با یک دسته گل بر سر خاکشان برو، بخاطر نام زیبایی که بر روی تو گذاشته اند. آیا در تواریخ و اساطیر ترک ها کسی بنام سیاوش وجود دارد؟ اصلا میدانی نوروز به چه معناست؟ در روز نخست نوروز بیا در کنار رود ارس با هم سخن بگوییم.

نماینده سابق مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آن ها به­خوبی کار ربایش فرهنگی را انجام دادند. در آن مقطع تاریخ فقط یک اعتراض کوچک نسبت به نام گذاری شمال ارس به آذربایجان صورت می­گیرد. اگر از این تجربه درس گرفته باشیم، امروز باید جلوی تغییر نام خلیج فارس را بگیریم. بلافاصله پس از اذربایجان نامیدن شمال ارس، خظ آن سرزمین را هم تفییر دادند تا مردم به مفاهیم هویتی گذشته خود بازگردند. آن ها حتی تقویم را تغییر داده و میلادی ساختند تا مردم گذشته خویش را گم کنند. این ها زمینه ژئوپولتیک فرهنگی است. امروزه میبینیم ازبکستان مدعی پورسینا می شود.  این کار ربایش فرهنگی است. ما نباید اجازه این کار را بدهیم. این ها ذخایر فرهنگی ما هستند.

وی با بیان اینکه امروز شاهدیم که در حال انجام شیطنت بزرگی برای عربی نامیدن خلیج فارس هستیم، تصریح کرد: ما نباید بگذاریم تاریخ دوباره تکرار شود. فقط دولت مسئول این دفاع و مقاومت نیست. ما سناریوی دیگری داریم. آنجایی که قرار است دولت با این نوع جریانات مقابله کند و کم می آورد، باید مردم را وارد صحنه کرد. اگر مردم را وارد صحنه کنیم جنگ تن به تن آغاز می شود، یعنی جنگی که خانم دکتر رزاقی اذر در امارات متحد عربی انجام دادند. حدود 80 ملیون ایرانی در این کشور زندگی می­کنند. شاید از این میان 40 ملیون بلوغ علمی و دسترسی به فضای سایبری داشته باشند. این 40 ملیون کاربر باید به 40 ملیون پایگاه مقاومت برای جلوگیری از ربایش فرهنگی تبدیل شود.

وی در پایان خاطره ای از امام راحل نقل کرد و گفت: زمانی خدمت امام شرفیاب شدیم، امام گفتند «اگر انقلاب نبود معلوم نبود شما کجا بودید، فرزندان، کشورتان را مانند ناموستان نگه دارید» این سخن می تواند راهبردی برای ما باشد. خلیج فارس ناموس ماست. کسی که به ناموس ما چشم داشته باشد مستحق سرب داغ است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.