طبیعتا شخصیتهای اصلاح طلب با آقای روحانی دیدار داشتهاند و ایشان نیز مرتبا با شخصیتهای موثر جریان اصلاحات مشورت هایی میکنند.
منتخب مردم در شورای شهر پنجم تهران گفت: ترکیب مجلس دهم به روحانی برای تشکیل دولت دلگرمی میدهد.
حسن رسولی در گفت وگو با خبرنگار جماران، در رابطه با افزایش گمانه زنی ها از ترکیب دولت دوازدهم گفت: من طرح و پیش بینی ترکیب دولت آتی را در رسانه ها و محافل سیاسی با توجه به موقعیت و مقطع کنونی غیرطبیعی نمیدانم.
گمانه زنی و رایزنی درباره ترکیب دولت از گذسته هم انجام میشد
او ادامه داد: در سنوات گذشته نیز شاهد بودیم که در آستانه نو شدگی دولت و بلافاصله پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری و بخصوص با نزدیک شدن به مراسمهای تنفیذ و تحلیف، بحث گمانه زنی برای ترکیب دولت و حتی فراتر از آن، رایزنی های سیاسی برای اثرگذاری بر تصمیم رییس جمهوری منتخب آغاز میشد و هم اینک نیز فراتر از آن مقاطع نیستیم.
روحانی در سال 96 تغییرات قابل توجهی در ستاد و سازمان رای خود ایجاد کرد
این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به رویکرد روحانی طی سالهای اخیر اظهار داشت: آقای روحانی در انتخابات 92 و 96، ضمن آنکه از یک خط مشی سیاسی و تبلیغاتی تبعیت میکرد، در انتخابات سال 96 نسبت به سال انتخابات سال 92، تغییرات قابل توجهی در تشکیل و تجهیز ستاد انتخاباتی و همچنین در سازمان رای خود ایجاد کرد.
رسولی با بیان اینکه عمده مسئولان ستاد روحانی در سال 92 برخاسته از ستاد اعتدال و توسعه بودند، تصریح کرد: تا قبل کناره گیری تاریخی آقای عارف و حمایت آقای خاتمی، ستاد آقای روحانی اقدام قابل توجهی در ساماندهی سازمان رای ایشان انجام نداده بود اما پس از رد صلاحیت مرحوم آیت الله هاشمی، ایثار آقای عارف و حمایت اصلاح طلبان از ایشان، یاران دیگری در تجهیز ستاد آقای روحانی و شکلدهی به سازمان رای ایشان همراه شدند.
اصلاح طلبان در سال 96 برای روحانی چه کردند؟
او افزود: در انتخابات ریاست جمهوری اخیر، رییس ستاد آقای روحانی، آقای شریعتمداری بود و بسیاری از اعضای ستاد ایشان را اصلاح طلبان تشکیل میدادند و شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان نیز پیش از پایان سال 95، به شکل رسمی از آقای روحانی حمایت کرد و هم در ترغیب و تشویق ایشان برای حضور آقای جهانگیری به عنوان نامزد پوششی و کاندیدای مکمل ایفای نقش کرد.
طرف مقابل روحانی در سال 96 جبهه یکدستی را علیه دولت ایجاد کرده بود
این عضو هیات مدیره بنیاد امید ایرانیان با اشاره به فضای ایام رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: آقای روحانی در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری سال 96، در معرض تهاجم ها، تخریب ها و تهمت های بی شماری از سوی جریان رقیب قرار گرفت به گونه ای که طرف مقابل، جبهه یکدستی را در حمله به دولت یازدهم ایجاد کرده بود اما در مقابل این جبهه، اصلاح طلبان از تمام توان خویش برای حمایت، دفاع و تبلیغ ایشان استفاده کردند.
روحانی وعده و مواضع روشن تری نسبت به سال 92 مطرح کرد
رسولی اضافه کرد: در این فضا، آقای روحانی نسبت به سال 92، گرایش بیشتری به مطالباتی که در متن و بطن جامعه وجود دارد، از خود نشان داد و وعده ها و مواضع روشنتری را نسبت به سال 92 مطرح کرد.
روحانی از بازسازی و ایجاد تغییرات قابل توجه برای همراه کردن دولت سخن گفته است
او یادآور شد: پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، آقای روحانی در چندین مرحله و به موازات ادامه یافتن هجمه ها و البته طرح برخی از مطالبات، در چندین سخنرانی رویکردهای اصلی دولت دوازدهم را ترسیم کردند و در این راستا، ایشان از بازسازی و ایجاد تغییرات قابل توجه برای همراه کردن دولت خبر داد.
ترکیب مجلس دهم به روحانی برای تشکیل دولت دلگرمی میدهد
استاندار خراسان در دولت اصلاحات با بیان اینکه ترکیب مجلس دهم با رویکرد روحانی همراه تر است و این مساله میتواند به ایشان دلگرمی بدهد، ابراز داشت: روحانی در مقطع اول تشکیل دولت نتوانست از مجلس نهم برای برخی از وزرای کلیدی خود رای کسب کند و برخی وزرای ایشان برای بار سوم و چهارم رای اعتماد کسب کردند ولی در مجلس دهم، وزرایی که موفق به کسب رای اعتماد جهت قبول مسئولیت در مجلس نهم شده بودند، به راحتی موفق به کسب رای اعتماد شدند و این مساله، دست آقای روحانی را برای تشکیل دولت بازتر میکند.
بخشی از مطالبات در قالب ترکیب دولت دوازدهم قابل پاسخگویی است
رسولی تاکید کرد: مطالبات جدی ای متوجه آقای روحانی است و بخشی از آن در ترکیب دولت آتی قابل پاسخگویی است هرچند که ایشان محدودیتها و محذوریتهایی هم دارند.
اتحاد استراتژیک میان روحانی و اصلاح طلبان وجود دارد/ «این همانی» میان مواضع، مصالح و رویکردهای روحانی و اصلاح طلبان ایجاد شده است
او با بیان اینکه پیش بینی میکنم تغییرات قابل توجه مثبتی در ترکیب دولت دوازدهم ایجاد شود، عنوان کرد: با توجه به عوامل ذکر شده و اتحاد استراتژیک روحانی - اصلاح طلبان که در سال 92 و با اقدام تاریخی آقای عارف آغاز شده و با وجود برخی فرازها و نشیبها همچنان ادامه داشته و مستحکمتر هم شده است، یک «این همانی» میان مواضع، مصالح و رویکردهای دو طرف ایجاد شده است.
روحانی نزدیکی بیشتری با جریان اصلاحات احساس میکند
این فعال سیاسی اصلاح طلب با تاکید بر اینکه با بیان اینکه جریان اصلاحات بدون هیچ گونه چشمداشتی از آقای روحانی حمایت میکند، بیان کرد: آقای روحانی نیز طی این مدت رویکرد و مواضع اصلاح طلبانه تری داشته و از سازمان رای اصلاح طلبان استفاده کرده است و نزدیکی بیشتری با جریان اصلاحات احساس میکند.
روحانی میتواند دولت کارآمدتری را در چهار سال دوم ریاست جمهوری خود تشکیل دهد
رسولی ادامه داد: با توجه به این زمینه ها، آقای روحانی قادر است با استفاده از تجارب قبلی و بررسی ها و رایزنی های حلقه یک خود از عملکرد وزرا، دولت کارامدتری را در چهار سال دوم ریاست جمهوری خود تشکیل دهد.
روحانی با شخصیتهای موثر اصلاح طلب مشورت میکند
او در پاسخ به این سوال که اصلاح طلبان چه رایزنی هایی برای تشکیل و ترکیب دولت دوازدهم با آقای روحانی داشتهاند؟ گفت: طبیعتا شخصیتهای اصلاح طلب با آقای روحانی دیدار داشتهاند و ایشان نیز مرتبا با شخصیتهای موثر جریان اصلاحات مشورت هایی میکنند.
عارف با روحانی دیدار داشته است
این عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان در پاسخ به این سوال که آیا شورای عالی سیاستگذاری اخیرا با آقای روحانی دیداری داشته است؟ اظهار داشت: تاکنون ما با ایشان دیداری نداشتهایم اما آقای عارف با ایشان دیدار داشته که در ارتباط با مناسبات دولت و مجلس در آینده و هماهنگی فراکسیون امید با دولت دوازدهم بوده است.