گفتگوی اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

در گفت و گو با جماران؛

واکنش مسعود پزشکیان به خبر کاندیدا شدن او: در حال گفت‌وگو هستیم تا ببینیم چه پیش می‌آید/ باید کاری کنیم مردم پای صندوق‌های رأی بیایند

مسعود پزشکیان در خصوص تصمیمش برای کاندیدا شدن در انتخابات رئیس جمهوری، به جماران گفت: داریم گفت‌وگو می‌کنیم تا ببینیم چه چیزی پیش می‌آید. بیشتر خواست ما این است که انتخابات پر شوری درست شود و مردم پای صندوق‌ها بیایند. اگر یک نگاه، یک جریان و یک گروه خاص بیاید، و اگر مشارکت مردم در این انتخابات پایین باشد، از نظر وجهه بین‌المللی برای نظام خوب نیست؛ باید کاری کنیم که مردم پای صندوق‌های رأی بیایند.

پایگاه خبری جماران: نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه کاندیدا شدن نمایندگان نیاز به فاصله گرفتن از مجلس ندارند، گفت: بیشتر خواست ما این است که انتخابات پر شوری درست شود و مردم پای صندوق‌ها بیایند. اگر یک نگاه، یک جریان و یک گروه خاص بیاید، و اگر مشارکت مردم در این انتخابات پایین باشد، از نظر وجهه بین‌المللی برای نظام خوب نیست؛ باید کاری کنیم که مردم پای صندوق‌های رأی بیایند.

مشروح گفت‌وگوی خبرنگار جماران با مسعود پزشکیان را در ادامه می‌خوانید:

فضای افتتاح مجلس دوازدهم را چطور ارزیابی می‌کنید و به نظر شما اولویت‌های این دوره از مجلس چیست؟

فضا طبق روال تمام دوره‌های گذشته بود؛ به اضافه اینکه درگذشت شهادت‌گونه ریاست محترم جمهور، امام جمعه محترم شهر ما، استاندار آذربایجان شرقی، وزیر امور خارجه و مسئولین امنیتی رئیس جمهور و خلبان‌ها یک مقدار جوّ را روحانی‌تر کرده بود و یاد و خاطره آنها غم‌انگیز بود. آدم دلش می‌خواست رئیس جمهور را آنجا ببیند و این داغ به سادگی از ذهن آدم خارج نخواهد شد.

به نظر من چیزی هم که مجلس باید پیگیری کند، «اجرای قوانین نوشته شده» است. قرار نیست مدام قانون بنویسیم؛ باید پیگیری کرد که قانون برنامه نوشته شده، اجرا شود. مشکل ما این است که فقط قانون می‌نویسیم؛ اینکه نظارت کنیم تا آنچه نوشته‌ایم را اجرا کنند، ضعف بزرگی است که مجلس‌ها دارند. مدیران اجرایی کشور هم در این رابطه چیزهایی که در ذهن‌شان هست را می‌گویند، در صورتی که سیاست‌های کلی و قانون برنامه معلوم است و اصولا هر مسئولی باید این سیاست‌ها و برنامه را اجرا کند.

ما بای این را پیگیری کنیم و اگر مشکلی وجود دارد، لایحه و پیشنهاد بدهند؛ وگرنه اینکه مدام قانون بنویسیم، به درد نمی‌خورد.

 

با توجه به اینکه اسامی برخی نمایندگان مجلس دوازدهم از جمله خود شما در فضای عمومی و رسانه‌ای کشور به عنوان کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری مطرح می‌شود، چقدر احتمال دارد که نمایندگان مجلس از جمله آقای قالیباف و خود شما از مجلس فاصله بگیرید و به سمت کاندیداتوری بروید؟

نیاز به فاصله گرفتن از مجلس نیست. یعنی کسی که رأی آورد می‌تواند جدا شود و اگر رأی نیاورد در مجلس هست.

 

یعنی چه نماینده و چه رئیس مجلس، می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند؟

بله، می‌تواند شرکت کند.

 

چقدر احتمال دارد که آقای قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری نامزد شود؟

باید از خودش بپرسید.

 

آخرین خبر این بود که خود شما هنوز تصمیمی برای کاندیداتوری نگرفته‌اید. آیا تصمیم شما تا امروز قطعی شده است؟

ان شاء الله تصمیم خواهیم گرفت. بیشتر خواست ما این است که انتخابات پر شوری درست شود و مردم پای صندوق‌ها بیایند. اگر یک نگاه، یک جریان و یک گروه خاص بیاید، و اگر مشارکت مردم در این انتخابات پایین باشد، از نظر وجهه بین‌المللی برای نظام خوب نیست؛ باید کاری کنیم که مردم پای صندوق‌های رأی بیایند. این چیزی است که باید سیاست شورای محترم نگهبان و مجریان انتخابات باشد.

 

تصمیم نهایی شما چه زمانی مشخص می‌شود؟

داریم گفت‌وگو می‌کنیم تا ببینیم چه چیزی پیش می‌آید.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.