نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی گفت: انتخابات اخیر اخطارهایی را برای مسئولان کشور به همراه داشته است. اما اینکه مسئولان ما متنبه میشوند یا نه، سخت است و این خود مسأله ی اصلی است. برخی جریانات سیاسی به دنبال مشارکت حداقلی هستند و در زمانی رای مردم را حساب نمیکنند. اگر کسی عاقل باشد این مشارکت پایین در جامعه را زنگ خطری به حساب میآورد و به دنبال دلیل آن میرود. به نظر میرسد باید در سیاستگذاریها تجدیدنظر کنیم.
محمد باقری در خصوص همراهی یا تقابل مجلس با دولت در آخرین هفتهی دورهی یازدهم مجلس شورای اسلامی، به خبرنگار جماران، گفت: مجلس و دولت در این دوره همراهی خوبی داشتند و اینکه گفته شد هر دو در تقابل و تضاد بودند، درست نیست. مجلس از همان ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم به رئیسی بسیار کمک کرد، همانطور که ایشان را به انتخابات ریاست جمهوری دعوت کردند. قابل ذکر است مجلس همکاریهای خوبی در بسیاری از طرحهای دولت داشت.
وی در پاسخ به این سوال که آیا این همراهی دولت و مجلس به نفع ملت است؟ گفت: همراهیهایی که در دورههای قبل صورت میگرفت، کارشناسی نبود. هر جا که منافع مردم و نظام در نظر گرفته میشود، نباید همراهی صورت بگیرد. گاهی شاهد بودیم که همراهی صرفا جناحی بوده است. اینکه جناحی میگوید؛ دولت از سمت ما است و آن را همراهی کنیم در آن صورت منافع مردم در لوایح دیده نمیشود.
باقری در خصوص به مشارکت بسیار پایین در انتخابات، گفت: انتخابات اخیر اخطارهایی را برای مسئولان کشور به همراه داشته است. اما اینکه مسئولان ما متنبه میشوند یا نه، سخت است و این خود مسأله ی اصلی است. برخی جریانات سیاسی به دنبال مشارکت حداقلی هستند و در زمانی رای مردم را حساب نمیکنند. اگر کسی عاقل باشد این مشارکت پایین در جامعه را زنگ خطری به حساب میآورد و به دنبال دلیل آن میرود. به نظر میرسد باید در سیاستگذاریها تجدیدنظر کنیم.
نماینده بناب در خصوص حماسه سازی وزیر کشور از مشارکت ۸ درصدی، گفت: همانطور که گفتم برخی از جریانهای سیاسی به دنبال مشارکت حداکثری و حضور مردم نیستند و میخواهند مجلس حداقلی را تشکیل دهند و این یک آفت است. مرور زمان مشخص میکند که آیا افراد متوجه این موضوع میشوند یا نه.