عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، مسمومیت دانش آموزان را سناریویی خطرناک خواند.
حسین جلالی در گفت و گو با خبرنگار جماران، گفت: ما و مسئولان دربارهی واقعیت مسمومیت دختران هنوز هیچ اطلاعی نداریم. مسائل با شایعه همراه بوده و توسط برخی بزرگنمایی شده است که مثلا یک دختر فوت کرده است، اما بعد از بررسی متوجه شدیم عفونت کلیوی داشته و اصلا به این قضیه مربوط نبوده است. در همین مواردی که اتفاق افتاده نمیدانیم عاملش چه بوده و آن چه که مشخص است خوراکیها نیست، عدهای میگویند استنشاق، گازی، اسپری بوده است. هیچ چیزی تا امروز مشخص نشده و مسئولان هیچ علت معینی را پیدا نکردند و ترس و وحشتی که به راه انداخته بیشتر از آن چیزی است که وجود دارد.
وی افزود: چرا تنها دختران را انتخاب میکنند که این سوال مهمی است این نشان میدهد نقشهای وجود دارد و به دنبال سناریو هستند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: در مدرسه و خوابگاههای در بروجرد و قم این اتفاقات افتاده است. این معماهایی که در این زمینه وجود دارد فراگیر نیست. مثلا در یک کلاس ۴۰ نفره چند نفر حالشان بد میشود.معلوم نیست که مربوط به ژن است و یا علت بیرونی و داخلی دارد و یا از راههای دور است که تمام اینها تا امروز از طریق علمی ثابت نشده است؛ ابهام بسیار وجود دارد! اصلا چرا تنها دختران را انتخاب میکنند که این سوال مهمی است این نشان میدهد نقشهای وجود دارد و به دنبال سناریو هستند. چرا در مدرسه پسرانه نمیروند؟ چرا دختران دانشآموز را انتخاب میکنند؟! به نظرم این طراحی برای سناریو بزرگتر روزهای بعد است که بگویند اینها با تحصیل و حقوق زنان مخالف هستند.
باید منتظر ماند تا تحقیقات به کجا میرسد
نماینده مردم رفسنجان در مجلس افزود: باید منتظر ماند تا تحقیقات به کجا میرسد، وقتی وزیر بهداشت میگوید که ما و آزمایشگاههای پزشکی و بیمارستانها هیچ پاسخی نداریم و باید منتظر نظر کارشناسها بود. تا وقتی که ندانیم از کجا است بر ابهامها افزوده میشود.
وی در پاسخ به سوال که چند ماه از این جریانات میگذرد که چرا مسئولان تا امروز به پاسخی نرسیدند، گفت: تا وقتی که درد ناشناخته است، درمان امکان پذیر نیست و تا وقتی که ندانیم از کجا است بر ابهامها افزوده میشود.
سناریو خطرناکی پشت این قضیه در حال طراحی است
جلالی در پایان تاکید کرد: هر چه است یک سناریو خطرناکی پشت این قضیه در حال طراحی است.