در این جلسه، ایجاد زمینه های بهره مندی از مشارکت حداکثری مردم در کنترل بیماری کرونا مورد بحث و بررسی قرار گرفت و دستور العملی در این راستا مطرح و تصویب شد.

به گزارش جماران؛ دومین جلسه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا بر اتخاذ راهکارهای مناسب در جهت کاهش التهاب عمومی، مدیریت انتظارات، جلوگیری از بروز جرائم در حوزه‌های مختلف تاکید شد.

دومین جلسه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، به ریاست حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور برگزار شد.

این جلسه با حضور نمایندگانی از دستگاههای کشور و لشکری و به منظور بررسی پیامدهای اجتماعی و انتظامی ناشی از انتشار ویروس کرونا در کشور برگزار شد و موضوعات مرتبط در این راستا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت حفظ آرامش و امنیت مردم، اتخاذ راهکارهای مناسب در جهت کاهش التهاب عمومی، مدیریت انتظارات، جلوگیری از بروز جرائم در حوزههای مختلف مورد بررسی قرار گرفت.​

در دومین جلسه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا همچنین بر هماهنگی میان دستگاه¬ها در این راستا تاکید شد.

گفتنی است، در این جلسه، ایجاد زمینه های بهره مندی از مشارکت حداکثری مردم در کنترل بیماری کرونا مورد بحث و بررسی قرار گرفت و دستور العملی در این راستا مطرح و تصویب شد.

_A1A1880_4

تدوین دستورالعمل سازماندهی مشارکت های اجتماعی در مدیریت، پیشگیری و مقابله با  بیماری کرونا

تقی رستم وندی رییس سازمان امور اجتماعی کشور بر ضرورت مشارکت موسسات و سازمان های مردم نهاد و خیرین در اجرای برنامه ها و سیاست های پیشگیری از شیوع و مقابله با بیماری کرونا در کنار دولت تاکید کرد.

رییس سازمان امور اجتماعی کشور با تشریح اهمیت و ضرورت ملی بسیج همه جانبه ظرفیت سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه کشور و نقش آفرینی و پشتیبانی جامعه خیرین  کشور در حمایت از تحقق و اجرای برنامه های ستاد ملی پیشگیری و مبارزه با کرونا تصریح کرد: در شرایط کنونی که بحران شیوع بیماری کرونا سلامت جسمی و روانی جامعه را در معرض تهدید قرارداده و شیوع این بیماری در کشور تبدیل به یک مسئله ی ملی شده است، تحقق استراتژی پیشگیرانه و مقابله با بیماری کرونا تنها در چارچوب عزم ملی و  همبستگی و اعتماد اجتماعی امکان پذیر می باشد. 

معاون وزیر کشور تاکید کرد: در شرایط کنونی وزارت کشور در چارچوب برنامه ملی مبارزه با بیماری کوید ۱۹ (کرونا) با همکاری جمعیت هلال احمر و وزارت بهداشت و درمان و با کمک و یاری سازمان های مردم نهاد و مساعدت خیرین کشور در حوزه اطلاع رسانی و آموزش عمومی و همچنین خدمات رسانی و تامین نیازهای حوزه بهداشت و درمان برای کادر پزشکی و بخش های محروم جامعه و اقشار حاشیه نشین اقدامات قابل توجهی را سازماندهی کرده است.

رستم وندی در همین راستا ادامه داد: اما با توجه به عمق و گسترش بیماری کرونا نیاز جدی به مشارکت گسترده خیرین، سازمان ها و موسسات مردم نهاد و گروه های جهادی برای اطلاع رسانی، تامین اقلام و تجهیزات پزشکی، جذب منابع مردمی، آموزش و توجیه عمومی، تقویت روحیه عمومی جامعه، حمایت از بخش های آسیب پذیر و اقشار در معرض خطر نظیر کودکان کار، بیماران و طبقات محروم جامعه در چارچوب برنامه ملی سازماندهی مشارکت های اجتماعی احساس می شود و به این منظور "دستورالعمل سازماندهی مشارکت های اجتماعی در مدیریت، پیشگیری و مقابله با  بیماری کرونا با تاکید بر نقش گروه های اجتماعی" تنظیم شده که بر اساس این دستورالعمل زمینه مشارکت همه اقشار و گروه های اجتماعی در قالب بسیج ملی پیش بینی شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1379048
  • منبع: پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.