رحمانی فضلی تصریح کرد: رویکرد اصلی ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور این است که از برخی از نوسانات در حوزه های اقتصادی که به دلایل مختلف امکان وقوع دارد، پیش گیری کند که الحمدا... روند کار ستاد در این زمینه موفق بوده است.
به گزارش جماران، از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه بیست و هفتمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور و در جمع خبرنگاران گفت: جلسات ستاد به صورت هفتگی برگزار می شود و تلاش ما بر این است که اطلاع رسانی دقیقی به مردم شود. رویکرد اصلی ستاد این است که از برخی از نوسانات در حوزه های اقتصادی که به دلایل مختلف امکان وقوع دارد، پیش گیری کند که الحمدا... روند کار ستاد در این زمینه موفق بوده است.
وزیر کشور در ادامه با بیان اینکه در بیست و هفتمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور گزارشی از روند فعالیتهای یک هفته گذشته و روند اجرای مصوبات هفته گذشته ارائه و موضوعات دستور کار امروز نیز به دقت بررسی و تصمیم گیری شد، اظهار کرد: یکی از موضوعات مورد بررسی این جلسه ستاد، وضعیت کاغذ بود. با توجه به برخی دغدغه ها در این خصوص و ماموریتی که در خصوص بررسی این مسئله داده شده بود، گزارش آن در این جلسه ارائه شد و جمع بندی خوبی صورت گرفت.
وی در همین راستا افزود: مقرر شد تا جلسه ای در خصوص وضعیت کاغذ در یکی از کارگروه های ذیل ستاد برگزار شود و در نهایت وضعیت واردات کاغذ و فعال کردن واحدهای تولیدی در داخل، مورد بررسی قرار گیرد. همچنین پیش بینی ها و اقدامات لازم با توجه به نزدیکی ایام ماه مهر که نیاز به تهیه کاغذ مورد نیاز کتاب و نوشت افزار از سه تا چهار ماه پیش تر را دارد، انجام شود تا با مشکلی مواجه نشویم.
رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور در ادامه به وضعیت گندم در کشور اشاره کرد و گفت: در حوزه گندم با توجه به برداشتی که اکنون صورت می گیرد، گزارشی از سوی وزارت جهاد کشاورزی ارائه شد که خرید گندم روال مناسبی دارد و نسبت به مدت مشابه سال گذشته خریدها افزایش داشته است. همچنین در بحث پرداخت بهای گندم تاکنون جهادکشاورزی توانسته است طبق زمان بندی پرداختها را انجام دهد و تاکید جلسه بر این بود که می بایست روند سرعت در پرداخت به کشاورزان ادامه یابد چراکه کشاورزان نیازمند منابع برای کشت سال بعد هستند.
وی با بیان اینکه در این جلسه وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارشی از وضعیت و قیمت خودرو در کشور با توجه به نوسانات قیمتها ارائه کرد، افزود: در این گزارش به روند فعالیتهای واحدهای تولیدی و فروش خودرو با تکیه به تولیدات داخلی و اقداماتی نظیر فعال کردن نمایشگاههای تولید قطعات به عنوان حلقه های مفقوده زمینه ساز قطع وابستگی ، اشاره شد.
وی افزود: تاکید نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت بر این بود که نوسانات قیمت خودرو به گونه ای کنترل شود که تحت تاثیر بازارسازی ها، واسطه ها و دلالان نباشد و نظم مشخصی داشته باشد که برنامه های این وزارت خانه در این خصوص در جلسه اعلام شد.
وزیر کشور همچنین درخصوص سفر اخیر رئیس جمهور محترم و آثار اقتصادی آن گفت: وزارت خارجه در خصوص آثار اقتصادی دوجانبه و چندجانبه با کشورهای مقصد سفر آقای رئیس جمهور و توافق نامه هایی که در حوزه های تجاری، اقتصادی و سرمایه گذاری امضا شد، اطلاع رسانی دقیق تری انجام خواهد داد؛ چرا که نمود سیاسی این سفر بیشتر مطرح شد و ابعاد اقتصادی آن مغفول ماند؛ این درحالی است که گزارش رئیس جمهور محترم در دولت از جنبه های اقتصادی این سفرها بسیار خوب بود و در این جلسه مقرر شد تا وزارت خارجه این موارد را در اختیار رسانه ها و خبرنگاران قرار دهد.
رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد که اعضای ستاد نسبت به پاسخ گویی به ابهامات، شبهات و ایراداتی که در برخی از رسانه ها مطرح می شود، حضور فعال داشته باشند و همچنین ستاد موظف شد تک تک موضوعاتی که مورد ابهام جامعه بوده و سوال برای جامعه ایجاد می شود را هماهنگ کند که دستگاهها پاسخگویی به موقع داشته باشند.
گفتنی است؛ در بیست و هفتمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور، گزارش دستگاه های مسؤول در خصوص وضعیت هجوم ملخ ها به مزارع کشور، وضعیت نان و قیمت گذاری آن، مشکلات ناشی از گسترش دستفروشی در مراکز شهر و نحوه ساماندهی این پدیده، رسیدگی به تکدی گری در پوشش کودکان کار، آخرین وضعیت کاغذ و ساماندهی تولید و واردات و نظارت دقیق بر توزیع این کالا، مشکلات و موانع خودروسازان و نحوه قیمت گذاری خودرو و همچنین وضعیت کاملاً با ثبات تأمین کالاهای اساسی در کشور، ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.