علی اصغر جمعه ای روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : مشکلات پیش‌روی واحدهای تولیدی و صنعتی با برنامه ریزی های منسجم و برگزاری کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید قابل حل است.
وی با بیان این که کمبود نقدینگی، مطالبات کارگری و بدهی معوق از دیگر مشکلات واحدهای تولیدی است، اظهار داشت: حدود 80 واحد صنعتی استان با مشکل بیمه ای و مالیاتی و حدود 200 واحد با مشکل تامین مواداولیه مواجه است.
وی واردات بی‌رویه، ‌فروش نداشتن و کاغذ بازی در بخش صادرات و مباحث اداری را از جمله مشکلات ساختاری صنایع سمنان برشمرد و گفت : باوجود این که تاکنون اقدامات گسترده‌ای برای حل مشکلات صنایع و واحدهای تولیدی در استان انجام شده اما وضعیت واحدهای مورد بررسی بهبود نیافته و همچنان با مشکلاتی مواجه هستند.
رییس اتاق بازرگانی استان سمنان تصریح کرد : باوجود پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی، کماکان مشکلاتی در بخش صنعت سمنان وجود دارد و دیگر شاخص‌ها همانند بهره‌وری پایین، تحریم‌ها، نداشتن مدیریت اثر بخش و کارآمد باعث بوجود آمدن مشکلاتی دیگر شده است.
به گزارش ایرنا، 9 هزار میلیارد ریال سهمیه سمنان برای تسهیلات رونق تولید در سال 96، است و سهمیه استان برای پرداخت این تسهیلات امسال نسبت به سال گذشته 2 برابر شده است.
استان سمنان یکهزار و 700 پروانه بهره برداری در بخش صنعت و معدن و بیش از 40 هزار بهره بردار در بخش های مختلف کشاورزی دارد، سهم اشتغال استان سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از 38 درصد و در کشاورزی بیش از 14 درصد و تولید ناخالص استان سمنان در حدود 18.2 درصد مربوط به بخش کشاورزی و حدود 22 درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است.
در سال 96، نرخ بیکاری در استان سمنان 8.9 درصد و سه درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیشتر بود و با تحقق کامل ارایه تسهیلات 9 هزار میلیارد ریالی رونق تولید و اجرای طرح‌های اقتصادی در قالب تفاهم‌نامه های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به تعداد 87 طرح با سرمایه گذاری 85 هزار و 510 میلیارد ریال در همایش‌های سرمایه‌گذاری این استان، انتظار می رود اشتغال افزایش و نرخ بیکاری در سمنان کاهش قابل توجهی یابد.
6026/7339
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.