حسین باقری شنبه شب به مناسبت آغاز هفته هلال احمر در گفت وگو با ایرنا ، با بیان این مطلب افزود: شهرداری و شورای اسلامی بیارجمند ساختمانی 80 متر مربعی را در زمینی به مساحت 400 متر مربع برای دفتر نمایندگی جمعیت هلال احمر اختصاص داده و تمامی مدارک مورد نیاز برای دریافت مجوز، فراهم شده است.
شهر بیارجمند، مرکز بخش بیارجمند، در 110 کیلومتری جنوب شرق شاهرود قرار گرفته و تا سمنان 310 کیلومتر فاصله دارد. این بخش با بیش از 10 هزار نفر جمعیت 40 روستا دارد.
وی افزود: از آن جایی که نخستین دفتر نمایندگی در مرکز بخش در کشور در بیارجمند راه اندازی می شود، انجام این کار باید در شورای عالی جمعیت هلال احمر کشور به تصویب برسد.
معاون مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان خرید یک دستگاه زنده یاب به ارزش چهار میلیارد ریال را یکی از مهم ترین اقدامات انجام شده برای تجهیز هلال احمر شاهرود برشمرد و گفت: یک میلیارد و 500 میلیون ریال برای خرید تجهیزات امدادی از سوی فرماندار شاهرود پیشنهاد داده شده بود که از این مقدار 855 میلیون ریال از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تخصیص یافته است.
باقری اضافه کرد: در سال گذشته سالن ورزشی شهرک ولی عصر (عج) با هزینه 200 میلیون ریال تعمیر شده و زمین چمن مصنوعی این مجموعه نیز با هزینه جمعیت هلال احمر آماده شده و به زودی به بهره برداری می رسد.
وی به فعالیت های آموزشی جمعیت هلال احمر شاهرود هم اشاره ای داشت و گفت: مردم این شهرستان به خوبی از آموزش های امداد و نجات استقبال می کنند و به همین دلیل دوره های آموزشی به صورت روزانه در این مجموعه برگزار می شود.
رئیس جمعیت هلال احمر شاهرود درخصوص اجرای طرح خادم نیز با بیان اینکه این طرح در گام نخست در میان 300 خانوار ساکن در منازل مسکونی دستگاه های دولتی اجرا شده، افزود: گام دوم این طرح نیز برای 2 هزار خانوار شهرستان و طی هفت مرحله به اجرا در امده است.
باقری اجرای طرح دادرس به منظور آموزش دانش اموزان برای رویارویی با مخاطرات را از دیگر برنامه های اجرا شده توسط جمعیت هلال احمر شهرستان برشمرد و گفت: در طرح فرشتگان رحمت با کمک خیران بسته های غذایی در ماه رمضان و ایام نوروز در بین خانواده های نیازمند توزیع می شود.
وی ادامه داد: در طرح نیابت هم داوطلبان جمعیت به دیدار سالمندان ساکن در آسایشگاه رفته و به نیابت از فرزندان در انجام کارهای روزمره به آنان یاری می رسانند.
باقری همچنین در باره میزان کمک های فرستاده شده برای زلزله زدگان کرمانشاه، یادآور شد: باوجود تاکید همه مسوولان شهرستانی، استانی و کشوری بنابر جمع آوری کمک های مردمی با محوریت هلال احمر، در گوشه و کنار شهرستان برخی بر این عقیده بودند که باید جمع آوری، حمل و توزیع کمک ها را خودشان انجام دهند و به همین دلیل نتوانستیم به صورت بروز و شفاف آمار دقیقی از کمک های شهرستان ارائه دهیم.
وی با تاکید بر اینکه باید علاوه بر انبار هلال احمر مکان دیگری برای جمع آوری امکانات مورد نیاز در شرایط بحران آماده شود، بیان کرد: انبارهای جمعیت هلال احمر فقط به اندازه 2 درصد از جمعیت هر شهرستان امکانات دارند و در صورت بروز حادثه پاسخگوی نیاز همه مردم نیستند.
باقری ادامه داد: علاوه بر این می توان با کمک مردم برای هر مسجد کانکسی خریداری کرده و مواد مورد نیاز مردم در هر محل را تا جای امکان در آن نقطه ذخیره کرد.
شهرستان شاهرود به دلیل قرار گرفتن در مسیر ترانزیتی شرق به غرب و شمال به جنوب، سالانه شاهد رفت و آمد حدود 20 میلیون خودرو است. همچنین گستردگی این شهرستان و موقعیت جغرافیایی آن سبب شده تا نیروهای امدادی برای خدمت رسانی به آسیب دیدگان در شرایط مختلف جوی در مسیرهای کوهستانی و جنگلی و یا کویری این شهرستان آمادگی لازم را داشته باشند.
به گفته رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان شاهرود، در سال 96 تا پیش از آغاز طرح نوروز، 235 مورد امدادرسانی در پایگاه های ابر و خرقان و دیگر مناطق شهرستان شاهرود انجام شده است.
350 امدادگر به صورت مداوم با جمعیت هلال احمر شاهرود همکاری می کنند.
7359/6167
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.