به گزارش ایرنا، بر اساس برنامه ، دولت تدبیر و امید برای فعال کردن هفت هزار و 500 واحد تولیدی راکد در کشور برنامه ریزی کرده که از این تعداد 800 واحد متعلق به استان سمنان است.
بر اساس آمار سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان تاکنون بیش از 200 واحد صنعتی سمنان با ارایه تسهیلات رونق تولید به چرخه تولید برگشتند و مسوولان تلاش دارند حدود 300 واحد صنعتی و تولیدی نیمه فعال در سال 92 در استان وجود داشت که با تسهیلات 6 هزار و 500 میلیارد ریالی این رقم اکنون به کمتر از 200 واحد رسیده است.
به گفته صنعتگران و صاحبان صنایع ، نقدینگی ، مشکلات بیمه ای و مالیاتی مهمترین مانع پیش روی آنهاست و همچنین برخی موانع ناشی از کاغذ بازی های اداری رونق کسب و کار در بخش صنعت را به تعویق انداخته است.
در این ارتباط ، سیدشهاب الدین چاوشی استاندار سمنان روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: در دولت تدبیر وامید چرخ بخش صنعت و تولید سمنان به حرکت در آمد و ارایه تسهیلات رونق تولید به ارزش از 6 هزار و 500 میلیاردریالی نمونه ای این دستاورد است.
وی اظهارداشت : در 2 سال گذشته حدود 85 هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به بخش های صنعتی و تولیدی استان پرداخت شد و براساس اعلام اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اتخاذ این راهبرد برای بیش از 17 هزار نفر اشتغالزایی شد.
وی تصریح کرد : کاغذ بازی های اداری یکی از مشکلات اساسی واحدهای صنعتی و تولیدی استان است و مسوولان مربوط تا جایی که امکان دارد برای افزایش اشتغال در سمنان با صاحبان واحدهای صنعتی در بخش بیمه ای و مالیاتی همکاری کنند.
چاوشی اضافه کرد : در آغاز بکار دولت تدبیر و امید ، تورم در کشور حدود 45 درصد بود که با اتخاذ تدابیر راهبردی این آمار اکنون به کمتر از 10 درصد رسیده است.
وی ادامه داد : در سه سال گذشته ، تسهیلات رونق تولید و همکاری بخش خصوصی حدود 200 واحد صنعتی غیرفعال استان را به چرخه تولید برگرداند و آحاد مردم به دلیل این دستاورد مهم قدردان دولت تدبیر وامید هستند.
استاندار سمنان بیان داشت : باید دستاورد دولت تدبیر وامید به منظور افزایش نشاط اجتماعی به مردم اطلاع رسانی شود و با این راهبرد می توان برای عزت و سربلندی نظام جمهوری اسلامی تلاش کرد.
وی اضافه کرد : در پنج سال گذشته حدود 60 درصد مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی راکد و نیمه فعال استان سمنان برطرف شد و باید با عزم و اراده پولادین به سراغ دیگر مشکلات واحدهای صنعتی استان برویم.
وی تصریح کرد : همدلی خوبی بین مسوولان دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی برای سروسامان بخشی اقتصاد سمنان وجود دارد و باید با رفع مشکلات زیرساختی برای اشتغال حداکثری در استان تلاش کرد.
چاوشی گفت : کمبود آب مهم ترین مشکلات واحدهای صنعتی استان است و اصلاح الگوی مصرف و تصفیه آب در بخش صنعت در میان مدت می تواند بحران آب در این بخش از اقتصاد سمنان را تاحدودی برطرف کند.
به گزارش ایرنا، در 11 ماه گذشته نرخ بیکاری در استان سمنان 8.9 درصد و سه درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیشتر بود و با تحقق کامل ارایه تسهیلات 9 هزار میلیارد ریالی رونق تولید و اجرای طرح‌های اقتصادی در قالب تفاهم‌نامه های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به تعداد 87 طرح با سرمایه گذاری 85 هزار میلیارد ریال در همایش‌های سرمایه‌گذاری این استان، انتظار می رود اشتغال افزایش و نرخ بیکاری در سمنان کاهش قابل توجهی یابد.
استان سمنان بیش از 700 هزار نفر جمعیت دارد.
6026/7339
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.