به گزارش ایرنا، در این میزگرد، حسن سعدالدین مدیرکل برنامه ریزی و نوسازی استانداری سمنان، خدابخش عرب معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی استان ، محمدهادی نوچه معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ، حمیدرضا عزیزالدین معاون دفتر برنامه ریزی و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ، محمدرضا قادری استاد دانشگاه سمنان و هادی رستگاران مدیر دفتر ثبت آثار فرهنگی و تاریخی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان حضور داشتند.
این کارشناسان می گویند راهبردهای طرح آمایش سرزمین بر اساس اولویت بندی ها، نقش پذیری و قابلیت سنجی هر یک از مناطق کشور را معین می کند و اجرای آن بسیار ضروری است.
آنان آمایش سرزمین را بخشی از مفهوم کلّی برنامه ریزی منطقه‌ای دانستند، که با در نظر گرفتن جمعیت، ابعاد انسانی و قابلیت های محیطی و نظام فعالیت های کاربردی در پی برنامه ریزی کلان و یکپارچه در پهنه سرزمینی در شرایط زمانی خاص جهت بهره مندی بیشتر و بهتر از منابع را دارد.
استان سمنان با 97.491 میلیون کیلومتر مربع مساحت، از این حیث هفتمین استان کشور از نظر پراکندگی سرزمینی به شمار می رود.
استان سمنان در بخشهای صنعتی و معدنی و گردشگری دارای ظرفیت های فراوانی است که با اجرای طرح آمایش سرزمینی این ظرفیتها بیش از پیش شکوفا می شود و دغدغه های فرارو کاهش می یابد.
گزارش تکمیلی این میزگرد در روزهای آینده در سایت خبرگزاری جمهوری و حساب های شبکه های اجتماعی ایرنا استان سمنان منتشر می‌شود.
7342/7339/6026
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.