علی اصغر جمعه ای روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : مشکلات پیش‌روی واحدهای تولیدی و صنعتی استان را می توان با برنامه ریزی های منسجم و برگزاری کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید برطرف کرد.
وی کمبود نقدینگی، مطالبات کارگری و بدهی معوق را از مهم ترین مشکلات واحدهای تولیدی سمنان برشمرد و اظهارداشت: اکنون 65 واحد تولیدی استان با مشکلات بیمه ای و مالیاتی، مطالبات کارگری، بدهی معوق و بالابودن هزینه‌های تولید مواجه است.
رئیس اتاق بازرگانی استان سمنان خاطرنشان کرد : ‌20 درصد صنایع استان هم با مشکل رکود صنعت و تأمین نشدن مواد اولیه از خارج مواجه هستند که باید تدابیری اندیشید.
جمعه ای واردات بی‌رویه، نبود بازار فروش و مشکلات بخش صادرات و مشکلات اداری را از دیگر مشکلات ساختاری صنایع سمنان ذکر و اضافه کرد: باوجود این که تاکنون اقدامات گسترده‌ای برای حل مشکلات صنایع و واحدهای تولیدی در استان انجام شده، اما وضعیت واحدهای مورد بررسی بهبود نیافته است و واحدهایی همچنان با مشکلاتی مواجه هستند.
وی تصریح کرد : در برخی از موارد حتی با پرداخت تسهیلات نیز کماکان در بعضی از واحدهای تولیدی مشکلاتی وجود دارد و دیگر شاخص‌ها همانند بهره‌وری پایین، تحریم‌ها، نداشتن مدیریت اثر بخش و کارآمد باعث رکود در بازار شده است.
به گزارش ایرنا ، در دولت تدبیر و امید در استان سمنان 87 طرح با سرمایه گذاری 6 هزار و 575 میلیارد تومان تفاهم نامه اجرای طرح های مختلف با بخش خصوصی منعقد شده است.
در استان سمنان بیش از هزار و 800 واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد که سهم 38 درصدی در اشتغال این استان دارد، سال 95 از استان سمنان بیش از 323 هزار تن کالا با ارزآوری 143 میلیون و 405 هزار و 816 دلار صادر شده است که از نظر ارزش دلاری در مقایسه با سال 94 حدود 17 درصد افزایش داشت.
7339/6026
خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد **انتشار دهنده : جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.