به گزارش خبرگزاری تسنیم از مهدیشهر، سید جواد رضوی صبح امروز در نشستی با امامجمعه مهدیشهر ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید اظهار داشت: سال گذشته به مرکز کمیته امداد در سراسر استان سمنان مجموعاً 59 میلیارد ریال زکات پرداخت شده که تنها 30 میلیارد از آن زکات واجب و مستحب بود.
وی با اشاره به اینکه 4 میلیارد ریال از مجموع زکات پرداختشده از پرداخت فطریه مرم در عید سعید فطر محسوب میشود افزود: 55 میلیارد ریال بهصورت انتظامی و غیرنقدی از مردم دریافت شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با تأکید بر اهمیت نقش و جایگاه ائمه جمعه و جماعات و همچنین مبلغان دینی سازمان تبلیغات خاطرنشان کرد: سفارش به پرداخت زکات و فرهنگسازی در این راستا یکی از مهمترین دغدغههای کمیته امداد استان سمنان بوده که تاکنون با همکاری ائمه جمعه و جماعات و مبلغان و روحانیان این مسئله بهخوبی در استان انجامگرفته است.
رضوی با بیان اینکه در سال گذشته شهرستان میامی بیشترین مبلغ زکات را نسبت به سایر شهرستانها در استان پرداخت کرده ابراز کرد: این شهرستان 16 میلیارد ریال به کمیته امداد پرداخت کرده و پسازآن به ترتیب شهرستان گرمسار، دامغان، آرادان، سمنان، سرخه، مهدیشهر و شاهرود برای میزان زکات پرداختشده رتبهبندی میشوند.
مبلغان دینی فرهنگ زکات را ترویج کنند
امامجمعه مهدیشهر در این نشست با تأکید بر ضرورت پرداخت زکات و نقش مبلغان در این مهم اظهار داشت: پرداخت زکات یک عمل شرعی است و باید نسبت به آن توجه ویژه داشت.
حجتالاسلاموالمسلمین محمد بارانی با بیان اینکه نقش مبلغان دینی و ائمه جمعه را نباید در ترویج فرهنگ پرداخت زکات نادیده گرفت افزود: مبالغی که از پرداخت زکات به دست میآید صرف نیازمندان و محرومان در جامعه میشوند.
وی تبلیغات چهره به چهره را برای فرهنگسازی در راستای پرداخت بهموقع زکات مؤثر دانست و گفت: با حضور در بین جامعه کشاورزان، باغبانان و دامداران میتوان جمعیت زیادی از جوامع مردمی را در برگرفت و برای فرهنگسازی از این اقشار میتوان آغاز کرد.
امامجمعه مهدیشهر با تأکید بر اینکه مقوله زکات باید برای عموم مردم تبیین و تفسیر شود افزود: تشکیل شورای زکات در مناطق روستایی و محروم استان بهمنظور فرهنگسازی و تبلیغات در این مسئله میتواند بسیار مؤثر باشد.
بارانی ابراز کرد: همکاری مسئولان دستگاههای اجرایی در هر شهرستان برای فرهنگسازی در راستای پرداخت بهموقع زکات میتواند تعداد افراد در قشر ضعیف و محروم جامعه را کاهش دهد.
انتهای پیام/