مهدی قاسمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: مسجد تاریخانه این یادگار به جا مانده از دوره ساسانیان در سال ۹۸ پذیرای ۶۳۵ گردشگر خارجی بود.
وی اضافه کرد: در سال گذشته، ۲ هزار و ۱۰۰ گردشگر خارجی از ۲۳ کشور دنیا نظیر آلمان، ایتالیا، فرانسه، هلند، فنلاند، عراق، کره جنوبی، ترکیه، اتریش، چک، تاجیکستان، کانادا، سوئیس، دانمارک، هند، استرالیا، ژاپن، لهستان، چین، انگلیس، تایلند، روسیه و بلژیک، از بناهای دامغان بازدید کردند.
قاسمی اظهار داشت: در سال گذشته، گردشگران داخلی و خارجی ۴۹۰ هزار بازدید از آثار گردشگری و تاریخی شهرستان دامغان داشتند.
وی ادامه داد: بیشترین بازدید گردشگران به ترتیب از مسجد تاریخانه، چشمه علی، مسجد جامع، امامزاده محمد(ع) و جعفر(ع) ، تپه حصار، پیر علمدار، دریاچه نمک کویر حاج علی قلی و خانه لطفی بوده است.
قاسمی افزود: این آمار متعلق به حدود ۱۱ ماه از سال ۹۸ است و در اسفندماه سال گذشته نیز با توجه به شیوع ویروس کرونا، بازدیدی توسط گردشگران ثبت نشد.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان دامغان گفت: در شهرستان دامغان هفت اقامتگاه بوم گردی،۲ هتل، یک مهمانسرا و چهار دفتر خدمات گردشگری فعالیت می کنند که امیدواریم با شکست ویروس کرونا، تاریخ و تمدن هفت هزار ساله دیار صد دروازه باز هم میزبان گردشگرانی از سراسر دنیا باشد.
شهرستان دامغان با قدمت هفت هزار ساله خود، دارای ۲ هزار اثر تاریخی و فرهنگی است که از این تعداد ۴۰۰ اثر شناسایی و تاکنون ۱۲۶ اثر ثبت ملی شدند.