محمدحسین سالاریان زاده روز یکشنبه در دومین مجمع سلامت استان و شهرستان سمنان ابراز داشت: مجمع ملی سلامت در برنامه هفتم توسعه کشور به عنوان پایگاه مردمی و اجتماعی میتواند در زمینه ارتقای مشارکت اجتماعی در تامین سلامت جامعه نقش ایفا کند.
وی ادامه داد: سلامت یک مقوله اجتماعی است و دولت، دانشگاههای علوم پزشکی به تنهایی نمیتوانند عهدهدار این مقوله مهم باشد و افراد باید نسبت به سلامت خود حساس باشند و مجمع ملی سلامت به دنبال تحقق این راهبرد است.
سالاریانزاده تصریح کرد: سفیران سلامت، رابطان سلامت، کانون و پایگاههای سلامت به عنوان نهاد سلامت زیرمجموعه مجمع ملی سلامت است که در زمینه اجتماعی کردن سلامت در جامعه فعال شده است.
مشاور دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت و درمان بیان کرد: امنیت و سلامت ۲ مقوله مهم است که در طول انقلاب به خوبی به این اهداف پرداخته شده است.
وی با تاکید بر اهمیت امنیت سلامت غذایی، اظهار داشت: کمیته صیانت از سلامت مردم در هراستان با توجه به اهمیت موضوع شکل گرفته و دادستان مسوولیت اصلی را در این کمیته برعهده دارد و همچنین یکی از موارد ارزیابی عملکرد فرمانداران پرداختن به مقوله سلامت است.
وی اضافه کرد: بحران در ابتدای امسال به دلیل وقوع سیل، رویداد بزرگ راهپیمایی اربعین و بلایای طبیعی در نقاط مختلف کشور، ضرورت و اهمیت توجه بیش از پیش به مقوله سلامت و کمیته صیانت از سلامت مردم در هر استان را نشان میدهد.
مشاور دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت و درمان یادآور شد: در هر استان متناسب با مشکلات شهرستانها کمیته صیانت از سلامت مردم تشکیل شود.
مجمع سلامت به منظور درگیر کردن تمام دستگاههای اجرایی و آحاد جامعه در مقوله سلامت اجتماعی شکل گرفته و امروز دومین مجمع سلامت استان سمنان با حضور حمید اخوان مسوول برگزاری مجامع سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جمعی از مسوولان استان سمنان برگزار شد.