سعید متقی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: یکی از مطالبه‌های مهم جامعه این است که احزاب نقش خود را در انتخابات تعریف کنند.

وی ادامه داد: احزاب ساز و کار و راهبرد حزبی برای داشتن انتخابات پرشور با حضور حداکثری مردم برنامه ریزی کنند.

وی ابراز داشت: حاکمیت باید احزاب را به رسمیت بشناسد، چرا که اگر فرد از طرف حزب به عنوان نماینده انتخاب شود حزب مسوولیت اقدام‌های موثر و غیرموثر نماینده مجلس را برعهده می‌گیرد و به دلیل احساس مسوولیت تلاش می‌کند نماینده مجلس با ساز و کار و برنامه پیش رود تا منجر به ارایه خدمات مطلوب شود.

مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری سمنان بیان کرد: ۳۷ حزب با ۵۶ دفتر فرعی در استان سمنان فعالیت دارند.

متقی تصریح کرد: احزاب در استان سمنان زیر مجموعه سه گرایش سیاسی اصلاح طلب، اصولگرا و مستقل اعتدالگرا، مشغول به فعالیت هستند و اکنون در حدود ۲ درصد جمعیت مردم سمنان جزو اعضای حزب‌های استان سمنان هستند.

مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری سمنان خاطرنشان کرد: مجوز فعالیت دفترهای فرعی از سوی فرمانداری‌ها و مجوز فعالیت شعبه های اصلی از طریق کمیسیون ماده ۱۰ احزاب صادر می‌شود.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دوم اسفند امسال برگزار می‌شود.

براساس آمار ستاد انتخابات سمنان ۱۵۷ داوطلب برای نمایندگی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در چهار حوزه انتخابیه این استان ثبت نام کرده بودند که تعدادی منصرف و تعدادی  رد صلاحیت شدند.

استان سمنان چهار نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.