اسماعیل غنیان روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: یک هزار و ۵۰ تعاونی فعال در استان سمنان وجود دارد که از این تعداد ۱۲۴ تعاونی برای بانوان است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان ادامه داد: تعاونیهایی که ۷۰ درصد اعضای آن را زنان تشکیل دهند در ردیف تعاونی بانوان قرار دارند.
وی یادآور شد: از مجموع ۱۲۴ تعاونی زنان در استان سمنان، ۲۳ تعاونی در هریک از شهرستانهای دامغان و سمنان، ، ۲۶ تعاونی در هر یک از شهرستانهای شاهرود و گرمسار، پنج تعاونی در هریک از شهرستانهای مهدیشهر و میامی، هفت تعاونی در سرخه و ۹ تعاونی در آرادان فعال است.
غنیان بیان کرد: ۱۲۴ تعاونی زنان استان سمنان در حدود یکهزار و ۵۹۶ عضو دارد و بیشترین اعضا مربوط به تعاونیهای بانوان در شهر سمنان است.
۲ دهم درصد از تعاونیهای فعال بانوان کشور در استان سمنان وجود دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان تصریح کرد: تعاونیهای بانوان استان در زمینه کشاورزی، صنعتی، خدمات، تامین نیاز تولیدکنندگان، مسکن، معدن و تولیدی فعال است.
غنیان خاطرنشان کرد: باغداری، پرورش طیور، پرورش گل و گیاه، پرورش و تکثیر ماهی، دامپروری، دامداری، زراعت و زنبورداری از جمله فعالیتها در تعاونی کشاورزی، برق و الکترونیک، شیمیایی و سلولزی، صنایع دستی و صنایع فازی، نساجی، چرم و پوشاک از جمله فعالیتها در زمینه تعاونی صنعتی است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان گفت: برقراری عدالت اجتماعی، فقر زدایی ، کاهش آسیب های اجتماعی و اشتغالزایی از جمله آثار فعالیت در قالب تعاونی است و برنامه ریزی کاربردی و کارشناسی لازمه توسعه تعاونی در استان است.
استان سمنان با جمعیت بیش از ۷۰۲ هزار نفر، ۹ دهم درصد جمعیت کشور را تشکیل میدهد، اما سهم ۱.۱ درصدی از تعاونیهای فعال کشور دارد.