حشمت الله عسگری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: در ستاد تنظیم بازار و کارگروه اشتغال ، به فرمانداری و شهرداری های استان سمنان تاکید شد تا در ورودی و خروجی شهرها نمایشگاه برای عرضه محصولات محلی منطقه خود ایجاد کنند.

به گفته وی، ایجاد نمایشگاه در ورودی و خروجی شهرها، علاوه بر ایجاد توقفگاه برای رانندگان به منظور کاهش تصادفات زمینه ساز اشتغال و رونق اقتصادی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان اضافه کرد: هشت فرماندار شهرستان‌های استان جانمایی خود را اعلام کردند و برخی طرح ها در مرحله بازنگری و تجدید نظر قرار دارد.

وی با اشاره به عبور مسافران میلیونی از محورهای مواصلاتی استان سمنان گفت: استان نتوانسته از این ظرفیت گردشگران در زمینه اشتغالزایی و رونق اقتصادی استفاده کند و ایجاد نمایشگاه و فروشگاه در ورودی شهر نقش مهمی در تحقق این راهبرد دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان با بیان اینکه از شرق تا غرب استان سمنان جاذبه گردشگری در نزدیکی جاده وجود دارد، یادآور شد: این ظرفیت در نزدیکی جاده کویری و ترانزیتی استان ظرفیتی برای کاهش تصادف ها و رونق اقتصادی است.

وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، کویر و جذابیت های آن ظرفیت خوبی برای رونق گردشگری و جذب گردشگر است که کمتر از آن استفاده شده و در این زمینه استان باید تقویت شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان ابراز داشت: مناطق روستایی مانند آبخوری، دلازیان و تپه های میرک از جمله ظرفیت های خوب استان برای رونق گردشگری هستند و باید از این ظرفیت‌ها بیش از پیش برای جذب گردشگر و رونق استان استفاه شود.

گستره جاده‌های سمنان به اندازه جاده‌های ۶ استان کشور است و این استان با ۹۷ هزار و ۴۹۱ کیلومتر مربع، به لحاظ وسعت رتبه ششم کشور را دارد، همچنین بر اساس اعلام پلیس راه در هر ۶۰ دقیقه حدود ۲۵۰ تا ۴۵۰ وسیله نقلیه از محورهای ارتباطی سمنان عبور می‌کند که در زمان اوج سفرها این رقم در هر ۶۰ دقیقه به طور متوسط به بیش از یک هزار و ۲۰۰ خودرو می‌رسد.

بر اساس آمار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، سالانه بیش از ۲۲ میلیون مسافر از هشت هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه‌های استان سمنان عبور می‌کنند که با اقتصادی کردن این راه‌ها می‌توان چالش بیکاری در استان را با جذب گردشگر ریشه کن کرد.

بیش از ۶۰۰ کیلومتر از ۹۵۰ کیلومتر محور تهران-مشهد در سمنان قرار دارد که با رفع مساله یکنواختی و کویری بودن این جاده‌ها و بازسازی ورودی شهرها می‌توان با جذب مسافر تا حدود زیادی مسیر توسعه اقتصادی در استان را هموار کرد.
از سوی دیگر مسیر ۱۳۰ کیلومتری جاده سمنان- ساری یکی از محورهای ارتباطی مهم کشور برای اتصال استان‌های مرکزی به شمال کشور است که تاکنون از این ظرفیت بهره چندانی برده نشده است.

۷۳۴۲/۶۱۰۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.