محمد طاهری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: براساس تعیین وضعیت منابع آبی استان سمنان شدت کمبود آب در شهرهای سمنان به دلیل بارش های مطلوب باران در ماه های اخیر همانند سال های گذشته بحرانی و نگران کننده نیست.
وی خاطر نشان کرد: بیش از 15 میلیارد ریال از محل اعتبارهای استانی برای حفر چاه در مناطق شهری سمنان تخصیص یافته و اجرای طرح حفر چاه در شهرهای استان سمنان تاکنون 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان سمنان ادامه داد: شهرهای سمنان و شاهرود در شرایط عادی آبرسانی با کمبود 200 و 250 لیتر برثانیه آب مواجه هستند که با حفر چاه های جدید درصدد کاهش این کسری هستیم.
طاهری تصریح کرد: حفر چاه راهکار موثر برای رفع 100 درصدی کمبود آب آشامیدنی در مناطق پرجمعیت استان سمنان نیست و باید اجرای طرح انتقال آب از سایر حوزه ها به سمنان هرچه سریع تر اجرایی شود.
وی اضافه کرد: اصلاح الگوی کشت در بخش کشاورزی و انتقال آب به بخش صنعت و خانگی می تواند به جبران کسری آب در بخش آب آشامیدنی سمنان و شاهرود کمک کند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان سمنان گفت: صرفه جویی در مصرف راهکار مهم جلوگیری از قطعی آب در فصل گرم سال است و مردم با فرهنگ سازی و با جدیت به این مهم توجه داشته باشند.
به گزارش ایرنا، میزان تولید آب در استان سمنان سالانه یک میلیارد و 250 میلیون متر مکعب است، اکنون ذخایر آب زیر زمینی در این استان 150 میلیون متر مکعب کمبود دارد و میزان تولید و مصرف آب در بخش های مختلف به طور نسبی برابر است.
سرانه مصرف آب به صورت روزانه در استان سمنان 250 لیتر برثانیه است در حالی که این رقم در کشور 204 لیتر برثانیه است، اکنون بیش 262 هزار انشعاب آب آشامیدنی در استان سمنان وجود دارد و 100 درصد جمعیت شهری این استان از آب باکیفیت بهره مند هستند.
براساس آمار سمنان 1.5 درصد مشترکان آب آشامیدنی کل کشور را داراست.
7339/6103
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.