سیف الله سعدالدین روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: چاب این تعداد کتاب چشمگیر و نشاندهنده توجه به علم، پژوهش و توسعه و پیشرفت علمی دانشگاه سمنان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است.
وی با بیان این که یکی از معیارهای سنجش سطح علمی دانشگاه ها، تعداد مجله های تخصصی و مقاله هایی است که به چاپ می رسد، ادامه داد: اکنون دانشگاه سمنان 18 مجله تخصصی را با کمک نخبگان این دانشگاه به چاپ می رساند.
وی ابراز داشت: از 18 مجله تخصصی دانشگاه سمنان، هشت مجله به زبان انگلیسی، 9 مجله به زبان فارسی و یک مجله به زبان عربی چاپ می شود.
سعدالدین با بیان این که سه نفر از استادان دانشگاه سمنان جزء یک درصد پژوهشگران برتر عرصه بین المللی هستند، افزود: پرورش چنین نخبگانی که در عرصه بین الملل حرفی برای گفتن دارند از سرمایه ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی محسوب می شوند.
وی تصریح کرد: در سال های گذشته هفت هزار و 380 مقاله دانشجویان و استادهای این دانشگاه در در مجله های ملی و بین المللی چاپ شده است و این تعداد چاپ مقاله چشمگیر است.
وی با بیان این کاهش فاصله بین دانشگاه و صنعت راهکار دستیابی به موفقیت و افزایش بازدهی است، خاطر نشان کرد: دانشگاه سمنان امسال برای رفع مشکلات دولت و بخش خصوصی انجام 147 طرح پژوهشی را برعهده گرفته است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه سمنان، دستیابی به علوم مختلف مانند علوم فضایی، موشکی، انرژی هسته ای، نانو تکنولوژی را از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی عنوان کرد و افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر اساس تفکر توسعه فرهنگی، آموزشی و تحقیقاتی شکل گرفت.
به گزارش ایرنا، دانشگاه سمنان در سال 1353 با نام مدرسه عالی تکنولوژی تاسیس شد که در حدود 500 دانشجو در پنج رشته در آن مشغول به تحصیل بودند اما بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شرایط برای آموزش و تحصیل جویندگان علم تسهیل شد اکنون این دانشگاه 13 هزار دانشجو دارد که از این تعداد یک هزار دانشجو در مقطع دکتری، چهار هزار و 500 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و طیف گسترده ای از دانشجویان در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل هستند.
7342/6103
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.