داریوش طاهری روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: در سال 92 بیش از 40 درصد از واحدهای صنعتی گرمسار غیرفعال و نیمه فعال بود که با تدبیر دولت و ارائه تسهیلات رونق تولید، بار دیگر توسعه اقتصادی به این منطقه از استان بازگشت.
وی با بیان این که در 2 سال گذشته بیش از 800 میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای نیمه فعال گرمسار پرداخت شده است، گفت: با اتخاذ این راهبرد تاکنون بیش از 200 واحد صنعتی در این شهرستان به چرخه تولید برگشته است.
طاهری ادامه داد: حمایت از بخش خصوصی و فعالان اقتصادی همواره در اولویت کاری نهادهای اجرایی قرار دارد و تسهیل مرحله های اداری جذب سرمایه گذار از اقدام های مهم برای افزایش آمار اشتغال در این منطقه از استان سمنان است.
به گزارش ایرنا ،80 درصد تولید نمک، حدود 45 درصد تولید گچ و بیش از 90 درصد ذخایر زئولیت و سلستین استان در شهرستان گرمسار استخراج می شود.
فرماندار گرمسار اضافه کرد: اکنون کم آبی و هم چنین نبود بازار فروش و رکود اقتصادی از چالش های مهم واحدهای صنعتی در این شهرستان بوده که رفع این مشکلات نیازمند پیگیری های مستمر ملی و فرامنطقه ای است.
طاهری تصریح کرد: زیر ساخت لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی به ویژه در واحدهای کم آب بر در این شهرستان فراهم بوده و با حمایت همه جانبه مسئولان استانی، اکنون منطقه ویژه اقتصادی گرمسار آماده جذب سرمایه گذار است.
فرماندار گرمسار گفت: متوسط آمار بیکاری در این شهرستان کمتر از هشت درصد است که با افزایش روز افزون رونق اقتصادی می توان گام های موثری برای افزایش اشتغال در این منطقه از استان برداشت.
به گزارش ایرنا، گرمسار غربی ترین شهرستان استان سمنان و دارای وسعت پنج هزار و 182 کیلومتر مربع و جمعیتی حدود 70 هزار نفر است، این شهرستان از شمال به دماوند، از غرب به ورامین، از شرق به شهرستان آرادان و از جنوب به کویر مرکزی محدود می شود.
شهرستان گرمسار به دلیل نزدیکی با تهران و برخورداری از صنایع و واحدهای آموزش عالی، میزبان جمعیت قابل توجهی از استان تهران است.
از مجموع 2 هزار و 10 واحد صنعتی استان سمنان بیش از 50 درصد آن در شهرستان گرمسار فعال است.
7339/7408
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.