وزیر بهداشت خبر داد؛
تعیین هیأتی برای رسیدگی به پرونده سوختگی پای نوزاد در یکی از بیمارستانهای تهران
وزیر بهداشت علت حادثه سوختن پای نوزاد در یکی از بیمارستانهای تهران را توضیح داد و تاکید کرد: هیاتی در حال رسیدگی به پرونده است و ما به نحوی تصمیم گیری میکنیم که حقی از کسی ضایع نشود.
به گزارش جی پلاس،دکتر سید حسن هاشمی در حاشیه نهمین جشنواره چشم پزشکی علوم بینایی شمس در خصوص آخرین وضعیت رسیدگی به نوزادی که دو روز پیش به علت نشت سرم پایش دچار سوختگی شده بود، اظهار کرد: اگر قصوری در کار باشد باید به نحوی برخورد کنیم که در عین بازدارندگی پیشگیری کند. هیاتی در حال رسیدگی به این پرونده است و انشاء الله به نحوی تصمیم گیری میکنیم که بازدارنده باشد و حقی از کسی ضایع نشود.
وی درباره علت این حادثه گفت: این نوزاد سه بار تا حد مرگ به علت از دست رفتن نفس و ضربان قلب پیش رفته بود که پزشکان او را احیا کردند اما بخشی از سرم قندی وقتی زیر جلد میرود نشت میکند و باعث سوختگی پوست میشود. کسانی که مقصر بودند یا به این قضیه کم توجهی کردند، طبق آنچه که در قانون مشخص شده است با آنها برخورد انضباطی میشود.
هاشمی ادامه داد: از همه کسانی که او را احیا کردند تشکر میکنیم اما کوتاهی که صورت گرفته قابل چشم پوشی نیست حتی اگر که کوچک باشد چرا که میتواند عوارض جدی داشته باشد.
وزیر بهداشت در ادامه درباره آخرین وضعیت اجرای طرح پزشک خانواده در کشور توضیح داد و گفت: این طرح به خوبی پیش میرود و در حال حاضر در شهرهای با جمعیت کمتر از 100 هزار نفر و در حاشیه شهرها که در مجموعه 11 میلیون نفر میشوند مستقر شده است. سه سال و نیم پیش گفته بودیم که اجرای کامل آن 10 تا 15 سال طول میکشد.
وی اظهار کرد: تخصص پزشک خانواده نیز راه اندازی شده و ظرف دو سال آینده 80 نفر با این تخصص فارغ التحصیل میشوند.
هاشمی همچنین درباره ظرفیت بین المللی شدن جشنواره چشم پزشکی علوم بینایی شمس گفت: این کار بستگی به همت دوستان ما دارد. شاید بتوان حداقل برای فارغ التحصیلان ایرانی که در سراسر دنیا حضور دارند آن را گسترش داد؛ اما در عرصه بین المللی مراسمی وجود دارد که معمولا سالی یک بار تمام چشم پزشکان دنیا یک جا جمع میشوند.
در این مراسم نشان طبیب دیدگان به عنوان بالاترین جایزه جشنواره چشم پزشکی و علوم بینایی شمس به وزیر بهداشت اهداء شد.
به گزارش ایسنا، دکتر محمد جباروند در نهمین جشنواره چشم پزشکی علوم بینایی شمس بیان کردن فعالیتهای محققان، نخبگان و ایثارگران علمی چشم پزشکی را هدف اصلی برگزاری این جشنواره عنوان کرد و گفت: نام فارابی و جشنواره شمس به دلیل اخلاص و صداقت بنیانگذار آن پرفسور شمس پایدار مانده است.
بیمارستان فارابی نگاهی فرای از کل کشور دارد چون آموزش، پژوهش و درمان چشم پزشکی در این بیمارستان پا گرفته و بیشتر مراکز چشم پزشکی کشور مدیون اساتید این بیمارستان بودند. تعهد بیمارستان فارابی به همه نقاط محروم است و جزو افتخارات این بیمارستان است که همیشه خود را فدای دیگران کرده و خواهد کرد.
وی ادامه داد: در کشور ما نخبگان زیادی وجود دارند ولی گمنام هستند. کسانی هستند که در نقاط محروم با امکانات کم فعالیت میکنند و شایستگیهای زیادی دارند. جشنواره شمس توانسته برخی از آنها را شناسایی و معرفی کند.
به گزارش ایسنا، در ادامه این مراسم از برگزیدگان بخشهای مختلف جشنوارههای ادواری شمس نیز تقدیر شد.
دیدگاه تان را بنویسید