تحقیقات انجام شده در حوزه بهداشت روان نشان داده بیشتر افراد جامعه در طول زندگی خود حتی برای یک بار هم که شده به چالش فکری ریزش مو دچار می‌شوند.

به گزارش جی پلاس، روانشناسان معتقدند از آنجایی که ریزش مو با ایجاد تفاوت در ظاهر افراد پیامدهای ناخوشایند رفتاری-اجتماعی به همراه دارد، این چالش فکری منطقی به‌نظر می‌رسد.

یک شرکت تحقیقی دارویی توانسته با انجام پژوهش‌هایی در زمینه ریزش مو و طاسی به اطلاعات جالبی دست یابد. برای مثال نتایج این تحقیقات نشان داده حدود 40 درصد از ایرانیان به مشکل ریزش مو و طاسی مبتلا هستند و جالب‌تر این‌که ریزش مو برای 44 درصد مردان و 32 درصد زنان مسأله ساز شده است.

از سوی دیگر تحقیقات این شرکت نشان داده که تنها 44 درصد افراد جامعه موی سالم دارند و در مقابل سلامت موی 56 درصد دچار مشکل شده است.

محققان این شرکت مسائل ژنتیکی و موروثی را دلیل عمده ریزش موی سر در ایران، عنوان می‌کنند و معتقدند ریزش مو بیماری نیست و درمانی ندارد اما برخی از شامپوها و تونیک‌های حاوی ترکیبات کمپلکس کافئین می‌توانند ریزش موی ارثی را تا حدودی کنترل کنند.

از این رو توصیه می‌شود برای درمان یا جلوگیری از ریزش مو فریب تبلیغات دروغین برخی از شرکت‌ها در زمینه ریشه کنی و درمان همیشگی ریزش مو را نخورید.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1050900
  • منبع: روزنامه ایران
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.