به گزارش ایرنا، علی باقری روز شنبه در جلسه هم اندیشی جمع آوری بهای آب رهاسازی شده از سدآیدوقموش میانه به رودخانه قزل اوزن با اشاره به قرارداد تنظیم شده با شرکت آب منطقه ای استان آذربایجان شرقی افزود: برای استمرار رهاسازی آب سدهای بالادست، کشاورزان و باغداران طارمی باید بهای آب رهاسازی شده را به موقع پرداخت کنند.
وی یادآورشد: رهاسازی آب این سد در رودخانه قزل اوزن در تابستان امسال میلیاردها تومان برای شهرستان سود اقتصادی و اجتماعی داشت همچنین استمرار این اقدام باعث تداوم سرمایه گذاریهای داخلی و خارجی در حوزه کشاورزی در شهرستان طارم خواهد بود.
باقری با اشاره به اهمیت پرداخت این مبالغ افزود:در صورت عمل به تعهد قرارداد و پرداخت به موقع آب بها به شرکت آب منطقه ای استان آذربایجان شرقی، آب در بازه زمانی موردنیاز و به اندازه نیاز کشاورزان و با مدیریت اصولی رهاسازی خواهد شد تا کشاورزان و باغداران در بهترین زمان از آب بهره مند شوند و آسیبی به بخش کشاورزی وارد نشود.
وی تصریح کرد: اقتصاد طارم، وابسته به کشاورزی است و این بدترین و آسیب پذیرترین اقتصاد هم از نظر عوامل طبیعی و هم بازار است.
باقری گفت: باتوجه به فعالیت اکثر مردم شهرستان در حوزه کشاورزی و همچنین وابستگی صنایع موجود به این بخش از اقتصاد شهرستان، 90 درصد اقتصاد شهرستان طارم وابسته به این حوزه است.
وی اظهار کرد: کشور ایران به خاطر قرار گرفتن در کمربند خشک جغرافیایی و نوار بیابانی ، از شرایط آب وهوایی برخوردار است که جزو مناطق کم باران جهان بشمار می آید و شهرستان طارم هم از این امر مستثنی نیست، با این تفاسیر برنامه ریزی منسجم، مدیریت اصولی و کارشناسانهٔ منابع آب برای بهره برداری از این منابع عظیم خدادادی ضروری است.
باقری با اشاره به اهمیت صرفه جویی در مصرف آب بیان کرد: به همین خاطر شورای حفاظت از منابع آب در کشور با هدف اصلی افزایش بهره وری و مدیریت مطلوب بهره برداری از منابع آب شکل گرفته است، این شوراها در استانها و شهرستانها با ریاست استانداران و فرمانداران فعالیت می کند، تمامی سیاست گذاری ها توسط این شوراها به صورت متمرکز کشوری مدیریت می شود.
باقری در ادامه اظهار داشت:بخش خدمات در دهه‌های اخیر رشد چشمگیری در کشورهای توسعه‌یافته داشته است و لازم است ما نیز با سعی و تلاش و تقویت بخش خدمات، صنعت و معدن و مهمتر از همه صنعت توریسم، وابستگی به کشاورزی شهرستان را کاهش داده و با تدبیر و برنامه ریزی منسجم در آینده از آسیبهای وارده در حوزهٔ اقتصاد کشاورزی پیشگیری کنیم.
به گزارش ایرنا، ایجاد تشکل آببران، بررسی و اصلاح برخی فیش های ارسالی توسط ادارات جهاد کشاورزی و امور منابع آب شهرستان، تشکیل جلسه با پروانه داران چاههای آب در اداره جهاد کشاورزی و تاکید بر قطع برق چاههایی که مالک آنها ظرف یک هفته اقدام به پرداخت آب بها کنند، عدم اجاره بستر رودخانه به مستاجرینی که در موعد مقرر اقدام به پرداخت قبوض آب بهای تعیین شده کنند و همکاری شوراها و دهیاران در هر روستا جهت اصلاح قبوض از جمله مصوبات مهم این جلسه بود.
9886/6085
خبرنگار: مهدی اسدی ** انتشار: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.