دکتر پرویز قزلباش روز شنبه در گفت و گو خبرنگار ایرنا کمبود اعتبارات مالی و نیروی انسانی را از جمله مشکلات این واحد دانشگاهی اعلام کرد و افزود: علاوه بر آن بخشی از مطالبات بیمه سلامت مربوط به سال ۹۷ بوده و از آذر سال ۹۸ نیز پرداختی نداشته که این مساله مشکلاتی را ایجاد کرده است.
وی اضافه کرد: تاکنون سهم دانشگاه علوم پزشکی استان از بودجه مصوب دولت مشخص نشده و این در حالی است که در شرایط کنونی، ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی دریافت شده که این مبالغ برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی، تامین تجهیزات و حقوق کادر درمان هزینه میشود، هرچند بروز این مشکلات، دلیلی بر ارائه نکردن خدمت به مردم نیست.
این مسؤول ادامه داد: هم اکنون با توجه بیماری کرونا مشکل خاصی در زمینه نیروی انسانی وجود ندارد و این قشر تلاشگر بدون وقفه و تعطیلی مشغول خدمات رسانی به گروههای هدف هستند.
وی اظهار داشت: این طبیعی است که نیروهایی که مداوم کار میکنند در معرض خستگی و آلودگی به ویروس کرونا قرار گرفته و در نهایت درصد زیادی از نیروها با خستگی مواجه شوند که در این خصوص کمبود نیروی انسانی دور از انتظار نیست.
قزلباش افزود: در زمان حاضر پذیرش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در همه بیمارستانها جزء سیاستهای دانشگاه بوده و این گروه از بیماران در همه بیمارستانهای استان از جمله بیمارستان بهمن، امام حسین (ع) و امدادی ابهر بستری هستند که با همکاری های انجام گرفته اغلب بیماران بستری در این مراکز، علائم شدیدی ندارند.
وی اظهار داشت: بیماران مبتلا به کرونا در شهرستانها، در بیمارستان همان شهر بستری شده و تحت درمان قرار میگیرند و در صورتی که توان ارائه خدمات وجود نداشته باشد، به زنجان منتقل خواهند شد.
این مسؤول خاطرنشان کرد: پذیرش بیمار در همه بیمارستانهای استان بار کاری، تجهیراتی و تاسیساتی را از دوش یک بیمارستان برداشته و در همه بیمارستانها توزیع میکند که در واقع به خدمات رسانی بهتر کمک فراوانی می کند.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان، پذیرش و نگهداری بیماران بدون علائم کووید ۱۹ کار مشکلی نیست و در این راستا از همان روزهای نخست، پذیرش این بیماران در همه مراکز درمانی انجام میشود و فقط در صورت نیاز به درمانهای خاص از جمله تخت آی سی یو، این بیماران به مراکز درمانی تخصصی از جمله بیمارستان ولیعصر(عج) زنجان ارجاع داده میشوند.