جواد یوسفی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تعریفی که برای نقاط پرتصادف جاده ها انجام می شود بر اساس تعداد تصادف های اتفاق افتاده در آن نقطه دربازه زمانی سه ساله است.
معاون راهداری و حمل و نقل جادهای استان زنجان گفت: طبق بررسی انجام شده از آمار تصادفات سال های ۹۴ تا ۹۶ در استان زنجان ۹۷ نقطه شناسایی شده که ۴۷ نقطه از آن پرتصادف و ۵۰ مورد نیز با تصادف عادی است که آشکارسازی شده و بیشتر آن نیز در آزادراه های استان است.
یوسفی اظهار داشت: بیشترین علت تصادف در مناطق با تصادف عادی به علت خواب آلودگی راننده بوده که با ایجاد شیارهایی در عرض جاده راننده هوشیار می شود.
به گفته وی، شیار لرزاننده در سطح جاده ها همچون شوک مصنوعی عمل کرده و هوشیاری رانندگان را به منظور جلوگیری از سوانج جاده ای و خواب آلودگی کاهش می دهد که اجرای آن در نقاط پرحادثه جاده ها، ایمنی را ارتقا می دهد.
معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان گفت: صاف بودن سطح جاده ها عاملی شده است تا رانندگان وسایط نقلیه به راحتی به خواب بروند.
یوسفی خاطرنشان کرد: از ۴۷ نقطه پرتصادف در استان زنجان ۱۱ نقطه با ۶۰ میلیارد ریال پیمان سپاری شده تا ایمن شود.
وی افزود: ۳۶ نقطه پرتصادف نیز باید اصلاح شود تا عوامل سوانح جاده ای رفع شود.
معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان گفت: علاوه بر این نقاطی نیز که خطر تصادف در آنها زیاد بوده به تشخیص کارشناسان، در جاده ها شناسایی می شود که این نقاط مستعدحادثه نامیده می شود و بیشتر شامل تقاطع و سه راهی ها است.
یوسفی یادآوری کرد: از این نقاط (از قبیل تقاطع و سه راهی بویژه در برخی از ورودی شهرها) که مستعد برای حوادث جاده ای است تاکنون ۱۱ نقطه با بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال در دست اصلاح و ساماندهی قرار دارد.
وی تاکید کرد: این مناطق مانند احداث تقاطع غیرهمسطح، روگذرها یا زیرگذرها بوده که برخی از این پروژه ها به پایان رسیده و برخی نیز در دست اجراست.
به گزارش ایرنا، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان، حدود پنج هزار و ۶۰۰ کیلومتر آزادراه، بزرگراه، راه های اصلی و فرعی را زیر پوشش دارد که از این میزان چهار هزار کیلومتر راه روستایی است.