رییس  پارک علم و فناوری استان زنجان روز دوشنبه در نشست خبری و اطلاع رسانی عملکرد هفته پژوهش با اشاره به اینکه یکی از دستاوردهای هفته پژوهش بحث ارائه و تبادل نتایج است، گفت: برگزاری نمایشگاه پژوهش در این هفته به عنوان یک نقطه قوت محسوب می شود که هدف ترویج پژوهش و دستاوردهای دانشگاهی و آشنایی شهروندان و بازدیدکنندگان با این امر مهم بوده است.

داود مرادخانی افزود: جمع آوری نیازمندی های دستگاه های اجرایی، مخاطبان و شهروندان و مشارکت حداکثری بین ذینفعان و سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار از مواردی است که در حوزه پژوهش پیگیری می شود و بر این مبنا نمایشگاه دستاوردهای فن بازار هفته پژوهش از ۲۳ تا ۲۵ آذر در محل کارخانه کبریت سابق زنجان برگزار شد.

وی اضافه کرد: در نمایشگاه یاد شده ۱۸ دستگاه اجرایی شرکت کردند که ۶۰ فناور و ۴۸۰ محصول و فناوری خود را در  به نمایش گذاشتند و در مراسم پایانی از ۹ محصول جدید رونمایی شد و در این میان شهرداری زنجان با یکی از محصول های فناور را حمایت مالی کرده و در این خصوص قرداد ۳۱۲ میلیون تومانی منعقد کرده است.

مرادخانی ادامه داد: این اقدام موجب شد شهرداری تهران نیز یک تفاهم نامه چهار میلیارد تومانی را با پارک علم و فناوری برای محصول ارائه شده " بتن " منعقد کند که خوشبختانه نتایخ خوبی را به دنبال داشته است.

 معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان نیز گفت:  کمیته برگزاری جشنواره تقدیر از برگزیدگان پژوهش و فناوری استان ۲ بخش کمیته علمی که وظیفه انتخاب افراد برتر را داشت و دیگری برگزاری مراسم بود که توسط دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد.

دکتر علیرضا شغلی  افزود: طبق آئین نامه های ابلاغی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با توجه به جدول امتیاز دهی به تمامی مراکز آموزش عالی و دستگاه های اجرایی فراخوان داده شد که در چند بخش مدارک مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت پنج پژوهشگر هیات علمی در پنح حیطه علوم پزشکی، فنی مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و دامداری و دامپزشکی لحاظ شدند.

وی اضافه کرد: در بخش کارکنان نیز ۶ پژوهشگر  برتر ۲ معلم به عنوان پژوهشگر نمونه از اداره کل آموزش و پرورش برتر انتخاب شدند و در قسمت برگزیدگان فناوری نیز هفت فناور برگزیده شدند که ۲ نفر آن از اعضای هیات علمی دانشگاهی و پنج نفر نیز از پارک علم و فناوری، پارک علوم پایه، مرکز رشد دانشگاهها زنجان، علوم پزشکی و تحقیقات کشاورزی بودند.

این مسؤول ادامه داد: در بخش ویژه نیز ۲ عضو هیات علمی دانشگاهی استان به خاطر چاپ مقالات در مجلات معتبر و با اعتبار جهانی و یک فناور نیز به دلیل یک دهه فعالیت فنارانه موثر مورد تقدیر قرار گرفتند که در مجموع ۲۱ تقدیر و جایزه اهدا شد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان زنجان نیز با اشاره به اینکه این واحد دانشگاهی در حوزه پژوهش یاریگر دانشگاهیان استان است، ادامه داد: بر این  اساس آئین نامه معاونت پژوهش و فناوری مرکز راهبردی وزارتخانه، سه کمیته برگزاری نمایشگاه فن بازار، کمیته دانشجویی و کمیته برگزیدگان پژوهشگر و فناوران دانش آموزی را اعلام کرد که دانشجویی لحاظ نشده بود.

ابراهیم احمدی افزود:  طی سال های گذشته مسوولیت کمیته برگزیدگان دانشجویی پژوهش و فناور سطح استان برعهده دانشگاه فنی و حرفه ای گذاشته شده بود.

وی اضافه کرد: درکمیته ای تشکیل یافته مقرر شد که از ۶ گرایش علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی، پزشکی و هنر و معماری در ۲ شاخه تحصیلات تکمیلی و غیر، انتخاب دانشجویان انجام شود که در این راستا افراد حائز شرایط در کمیته دانشجویی بررسی و سپس انتخاب شوند.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان نجان نیز ادامه داد: شعار انتخاب شده حوزه دانش آموزی نیز از سوی وزارت آموزش و پرورش "پژوهش، خلاقیت زندگی " بود که برگرفته از اسناد تحول بنیادین آموزش و پرورش است که باید دانش آموزان را برای مهارت های زندگی آموزش داد.

 بیت الله احمدی نژاد افزود: پژوهش و ارزشیابی در سند بنیادین آموزش وپرورش مورد توجه قرار گرفته و بر این مبنا این مهم در طی سال تحصیلی و در تمامی کلاس های درس جاری است و که در بخش دانش آموزی سه عنوان طرح جابربن حیان با محوریت تولید دست سازه های دانش آموزی و طرح نوجوان خوارزمی و طرح جوان خوارزمی  دربین گروه های هدف برگزار می شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.