جعفر بیات روز دوشنبه با بیان این مطلب به خبرنگاران، اظهار داشت: اجرای پروژه آبخیزداری بند خاکی کرسف پس از مطالعات و بررسی‌های لازم از سال ۹۶ کلید خورد.

وی خاطرنشان کرد: طی سه سال گذشته با تامین اعتبار مورد نیاز، این طرح با حجم ۲۵ هزار مترمکعب خاک‌برداری و یک هزار و ۴۰۰ مترمکعب خشکه‌چینی در دست اجرا است.

بیات افزود: جمع‌آوری روان‌آب‌ها و سیلاب‌های فصلی منطقه، تقویت منابع آب زیرزمینی و ارتقای سطح معیشت جوامع محلی از مهمترین اهداف طرح آبخیزداری بند خاکی کرسف است.

معاون اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: مجموع اعتبار این طرح طی سه سال گذشته ۲۰ میلیارد ریال بوده و امسال نیز به منظور پیشرفت طرح، اعتباراتی از محل صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: این طرح تا پایان تیر سال ۹۹ به بهره‌برداری خواهد رسید.

بیات با بیان اینکه یک دستگاه بند سنگی - ساروجی نیز مربوط به حکومت ساسانیان در این منطقه وجود داشت، گفت: این بند در طی سال‌های گذشته مورد مرمت و بازسازی قرار گرفته بود و آخرین مرمت این بند سنگی به اواخر دوران قاجار برمی‌گردد که پس از آن به بند امیر، شهره یافته و در سال‌های اخیر در فهرست آثار ملی ثبت شد.

وی اظهار داشت: اهالی شهر کرسف از سال ۱۳۷۲ خواستار احیای این بند بودند که با پیگیری‌های به عمل آمده با سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مقرر شد در فاصله ۱۰۰ متری از بند امیر، بند خاکی جدید احداث شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.