ستار صفری روز پنجشنبه در مجمع سلامت شهرستان طارم اظهار داشت: با توجه به تولید انبوه محصول زیتون در شهرستان و سیاست‌گذاری جهت افزایش تولید روغن زیتون، از سرمایه گذارانی که متقاضی راه اندازی واحدهای روغن کشی در طارم باشند حمایت و استقبال می شود.

وی به روحیه بالای مشارکت جویی در بین مردم طارم و انجام کارهای مشارکتی در حوزه های مختلف عمرانی اشاره و تصریح کرد: مردم این شهرستان آمادگی انجام کار مشارکتی را دارند و امیدواریم این کار جمعی به تحقق شعار مجمع سلامت " تولید محصول سالم، سواد سلامت و جامعه سالم" بینجامد.

صفری مقوله سلامت را از دیگر موضوعات مهم جامعه برشمرد و افزود: سومین مجمع سلامت با هدف اجتماعی کردن نگاه به مقوله سلامت برگزار شد تا از ظرفیت هر چه بیشتر مردم، سازمان های مردم نهاد و خیرین در راستای ایجاد عدالت در حوزه سلامت و همگانی کردن آن استفاده کنیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه با اجرای طرح تحول سلامت اقدامات سخت افزاری کم سابقه ای در جهت ارتقای زیرساخت های این حوزه از قبیل احداث خانه های بهداشت، مراکز جامع سلامت روستایی ، اورژانس هوایی، خرید تجهیزات و .... انجام شده است تصریح کرد: کمک کنیم این شاخص های سلامت با کمک مردم به صورت عادلانه برای مردم توزیع شود.

فرماندار طارم همچنین به موضوع سلامت اجتماعی اشاره کرد و افزود: تامین سلامت اجتماعی یکی از اهداف مهم مجمع سلامت است تا در کنار سلامت فردی، سلامت اجتماعی افراد نیز تامین شود.

این مسؤول با بیان اینکه در راستای تامین سلامت افراد باید سیستمی عمل شود و عوامل فردی به تنهایی کافی نیست اظهار داشت: مهمترین هدف مجمع سلامت این است که سایر دستگاه های اجرایی نیز در کنار بهداشت و درمان؛ سیاست گذاری ها، تصمیمات و اقداماتشان را متناسب با تامین و ارتقای شاخص های حوزه سلامت قرار دهند که این امر باید مد نظر دستگاه‌های اجرایی باشد.

صفری گفت: برای اجتماعی شدن سلامت باید همه به عنوان شهروند به مسؤولیت اجتماعی خود در برابر جامعه عمل کنیم.

وی با بیان اینکه در چهار دهه گذشته به مقوله اجتماعی کردن مقابله با معضلات اجتماعی کمتر پرداخته و بیشتر تصمیم گیری ها و اقدامات در این حوزه توسط دولت انجام شده است افزود: از سال ۹۲ در دولت تدبیر و امید، تحولی در نگرش به مدیریت مباحث اجتماعی در کشور ایجاد شد تا از ظرفیت مردم جهت مدیریت آسیب های اجتماعی کمک گرفته شود.

صفری به تجربه حضور و مشارکت مردم در ۸ سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: مقاومت و پایداری مردم ایران در این جنگ در دنیا زبانزد و به عنوان جزئی از افتخارات مردم در تاریخ ثبت شد لذا باید از این ظرفیت در جهت مدیریت آسیب های اجتماعی نیز استفاده کنیم.

فرماندار طارم با بیان اینکه ۱۱ آسیب اجتماعی گسترده از سال ۹۲ تاکنون در کشور شناسایی و از دغدغه های مقام معظم رهبری، دولت و مسئولان است، افزود: ۲ مقوله اعتیاد و طلاق نیز از آسیب هایی است که در این شهرستان مشهود است و باید برای پیشگیری و مقابله با این آسیب ها از مردم، سازمان های مردم نهاد و صاحبنظران امر کمک بگیریم.
فرماندار طارم در این مراسم از تصویب راه اندازی تصفیه خانه مرکزی در ناحیه صنعتی شهر آب‌بر توسط شرکت شهرک های صنعتی جهت ساماندهی پساب های واحدهای فرآوری زیتون خبر داد و گفت: این امر به صورت جدی توسط فرمانداری پیگیری می شود.

رصد و پایش مستمر آب شرب جهت تهیه و تحویل آب شرب سالم به مردم توسط بهداشت و درمان و آب و فاضلاب از دیگر مواردی بود که فرماندار طارم در این مراسم بر آن تاکید کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.