مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در زمان حاضر منفی گرایی و منفی بافی بیش از مثبت گرایی در جامعه نمود دارد، یعنی قانع و شاکر بودن رخت بربسته و به عبارتی زندگی های مقایسه ای اولویت یافته است.
هدایت صفری گفت: با توجه به مطالعات انجام گرفته در سطح کشور کمتر از یک درصد نوعروسان که از طریق کمیته امداد جهیزیه دریافت کرده و به خانه بخت رهسپار شده اند به طلاق منجر شده است.
وی اضافه کرد: سال گذشته هشت هزار و ۵۰۰ واقعه ازدواج در استان به وقوع پیوسته که از این تعداد یکهزار و ۷۹ نفر آن که بطور تقریبی یک نهم ازدواج های استان را شامل می شود از طریق کمبته امداد استان به خانه بخت رفته اند.
این مسئول ادامه داد: به این مهم توجه داشت که هم اکنون آمار و بانک اطلاعاتی منسجم، متقن و قابل استناد در ارتباط با آسیب های اجتماعی استان وجود ندارد هرفردی از زاویه دید و نگاه خود به این موضوعات می پردازد.
صفری افزود: برای رسیدن به یک فهم و زبان مشترک در موضوعات یاد شده و اعمال رویکرد مناسب در تدوین سند با آمارهای پراکنده در همه سازمان ها تجمیع ودر حوزه امور بانوان متمرکز شود.
وی یادآوری کرد: با این کار یک نظام اطلاعاتی و آماری، متقن و قابل استناد و بصورت محرمانه در اختیار نخبگان اندیشه وزران قرار می گیرد.
مدیر کل کمیته امداد استان زنجان ادامه داد: با این کار تضادها، تضارب ها و تعارض های بوجود آمده به مراتب کاهش پیدا می کند و وضعیت بهتری ترسیم می شود و از طرفی احصای همسو سازی علل آسیب ها می تواند چشم انداز و راهبردها را مشخص کند.
این مسئول داد: هم اکنون نیازمند یک انسجام سازی در حوزه نظام اموزشی هستیم که این مهم باید از مهدهای کودک مورد توجه قرار گیرد و علاوه بر همین مساله در خانواده ها به ویژه در ارتباط با سبک زندگی نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: نباید از ضعف آموزشی نیز غفلت کرد که در این میان ضرروت دارد رسانه ملی به عنوان یک دانشگاه عمومی در این عرصه وارد عمل شود و در این میان گسترش مراکز مشاوره رایگان نیز اثر گذاری بالایی دارد، هر چند تعرفه های بالای آن جز تعرفه ها ی بیمه ای نیست.
۹۶۴۶/۸۰۶۸