دکتر مهدی درخشان روز چهارشنبه در مراسم اجرای طرح اتصال نسخ الکترونیکی مراکز درمانی ملکی سازمان تامین اجتماعی با مراکز درمانی طرف قرارداد در زنجان افزود: طی سه سال گذشته به ویژه در سال جاری الکترونیکی کردن همه فرآیندهای این حوزه در دستور کار قرار گرفته است که با تحقق آن مشکلات در روند اجرا مشخص و راهکارهایی برای رفع آن اتخاذ می شود.
وی اظهار داشت: سرلوحه امسال سازمان تامین اجتماعی به عنوان راهبرد اساسی ۲ محور اصلی یعنی تکمیل برنامه های دولت الکترونیک و نهضت آی تی و دیگری مدیریت هزینه ها لحاظ شده است که این کاهش هزینه های پرت را شامل میشود.
این مسئول ادامه داد: مدیریت هزینه ها کاهش ارائه خدمات نیست بلکه بیشتر مسائل و موارد ضروری را در بر میگیرد و در راستای رضایتمندی بیماران است.
وی اضافه کرد: درصورت عدم رضایتمندی بیمار همه اقدامات و فعالیت های سازمان تامین اجتماعی معنا و ارزشی ندارد و در این میان بررسی و پژوهش های سال های گذشته در بیمارستان های مختلف کشور نشان می دهد به رغم فعالیت ها در حوزه سخت و نرم افزاری، با وجود صرف هزینه های هنگفت، هدف اصلی همان اصلاح فرآیندها و رضایتمندی مراجعان گم شده و در واقع این اقدامات نتیجه ای در بر نداشته است.
درخشان افزود: اجرای برنامه های مصوب شده توام با اصلاح رفتارها و فرایندها است و به این مهم باید توجه داشت که بیمار از طرف مقابل اخلاق و سخن خوب می خواهد و دیگری ساده کردن خدمات لازم است.
وی اظهار داشت: نظارت کامل و دقیق در همه حوزه ها منوط به ارتباط الکترونیکی بین درمان مستقیم و غیرمستقیم است که تحقق این مهم کارها را تسهیل می کند.
این مسئول ادامه داد: بر این مبنا، الکترونیکی کردن فرایندها نباید با شتاب انجام گیرد بلکه با رفع تدریجی موانع و معایب آن با سرعت مورد توجه باشد.
وی اضافه کرد: اجرای هر طرح بزرگی معایب خاص خود را دارد که این مهم در استان زنجان به صورت نمونه به دقت مورد بررسی قرار می گیرد و سپس به استانهای دیگر تعمیم داده می شود.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی کشورادامه داد: هم اکنون این سازمان حدود ۴۳ مییلون نفر بیمه شده در کشور دارد که این سازمان در راستای خدمات رسانی بهتر ه آنها بتلاش می کند.
وی یادآوری کرد: هم اکنون برای بیماران مزمن پرونده الکترونیکی تشکیل شده و نسخ و وضعیت درمان این بیماران در سراسر کشور قابل رصد است و امسال برای تمامی بیماران این مهم اتفاق میافتد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان نیز ادامه داد: با فراهم شدن زیرساختهای لازم خدمات ۵۲۰ مرکز طرف قرارداد تامین اجتماعی این استان بصورت تدریجی الکترونیکی ارائه خواهد شد.
علی محمدی افزود: از سال گذشته دفترچه بیمه در مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی کشور حذف و بجای آن نسخه الکترونیکی جایگزین شده است.
به گفته وی با این اقدام، پرونده الکترونیکی برای مراجعه کنندگان تشکیل شده و با این اقدام ادامه درمان برای پزشک معالج نیز بیش از گذشته تسهیل شده است.
۹۶۴۶/۶۰۸۵