امجد باقری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برخی مواقع بارش برف و سرمای هوا موجب می شود حیوانات برای تغذیه، پا در داخل روستا و شهر بگذارند و در این میان ممکن است راه برگشت را گم کرده و به این سو و آن سو بروند و امکان اینکه از ترس جان به انسان نیز حمله ور شود وجود دارد.
وی اظهار داشت: بطور معمول و بر حسب غریزه حیوانات از انسانها دوری می کنند اما برخی وحوش درنده با ورود افراد به حریم زندگیشان احساس خطر کرده و به سمت آنها حمله ور می شوند.
این مسئول خاطرنشان کرد: انسان ها که اشرف مخلوقات هستند باید در سختی ها به حیوانات پناه بدهند و اگر حیوانی را اسیر یافتند او را از دام رها سازند و نباید در حق آنها ظلم کنند.
مدیر روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان گفت: حیوانات نیز حق حیات دارند و آزار و اذیت آنها، جرم است و در صورت مشاهده با خاطیان برابر با قانون رفتار خواهد شد.
باقری افزود: براساس مطالعات پژوهشگران، جوامع محلی در حفاظت از گونه های جانوری (وحشی و اهلی) نقش موثری دارند و می توان با ارتقا سطح آگاهی افراد محلی، مدیریت مطلوبی را در زیستگاه های حیات وحش به ویژه در مناطق تحت مدیریت این اداره کل، شاهد بود.
وی با بیان اینکه دهیاران، بسیجیان، کشاورزان و دامداران، ائمه جماعات و معلمان، می توانند در معرفی محیط زیست و حفاظت از حیات وحش و پیشگیری از آزار و اذیت حیوانات، نقش ارزنده ای ایفا کنند، گفت: روستائیان و شهروندان درصورت مشاهده حیات وحش در نزدیک سکونت گاه های خود از آسیب رساندن و یا شکار کردن آنها باید خودداری کنند و در صورت امکان محیط زیست را در جریان بگذارند.
این مسئول یاد آور شد: روستائیان و شهروندان در صورت مشاهده وحوش در روستاها و شهرها، موضوع را بلافاصله با شماره تلفن ثابت 3-33541001 و یا با شماره همراه 09392888657 در میان بگذارند تا اقدمات لازم از سوی این اداره صورت بگیرد.
6084/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.