عدنان محمدنصاری روز دوشنبه در گفت وگو با خبر نگار ایرنا در آبادان اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن فصل برداشت خرما نخلستان های آبادان تامین حق آبه کشاورزی لازم است زیرا در صورت عدم اقدام ، محصول خرما قابل برداشت نیست.
وی افزود: حاصل دسترنج یک سال تلاش و زحمت کشاورزان آبادان در معرض نابودی است ، ضمن اینکه تمام میانه کاری کشاورزی در بخش مرکزی و اروندکنار از بین رفته است.
محمدنصاری گفت: از اواسط تیرماه تا مردادماه بهترین زمان برای آبیاری نخلستانها و به بارنشستن محصول باکیفیت بوده که تحقق نیافتن این امر به معنای از بین رفتن تلاش کشاورزان و نخلداران است.
وی افزود:متاسفانه در کنار کشاروزی ، دامداری در آبادان در حال از بین رفتن است ، آب توزیعی برای دامداری ها کافی نیست و نیاز آنها را تامین نمی کند.

** آب اروندکنار هنوز شور و غیر قابل مصرف است
نماینده خوزستان در شورای عالی استان ها اظهار داشت : سختی و شوری آب در بخش اروندکنار برخلاف آبادان همچنان بالا است و نیاز است برای تامین آب مصرفی مردم چاره اندیشی شود.
وی افزود : آب بقدری شور است که تصفیه خانه ها نیز قادر به کاهش سختی و شوری آن نیستند.
شهرستانهای آبادان و خرمشهر طی چند روز گذشته به دلیل پایین آمدن کیفیت آب شاهد اعتراضات مسالمت آمیز مردم این شهرها بود.
کیفیت آب شهرستانهای خرمشهر و آبادان با افتتاح طرح نخست انتقال آب غدیر یکشنبه به سه هزار میکروموس بر متر مکعب رسید و از 15 تیر ماه با افتتاح طرح دوم این میزان به 2 هزار میکروموس بر متر مکعب خواهد رسید.
پس از افزایش شوری آب شرب به 12 هزار میکروموس بر متر مکعب، مردم شهرهای آبادان و خرمشهر تجمعاتی برگزار کرده و خواستار رسیدگی به وضعیت آب شدند ولی آن چه در کنار این موضوع ناراحتی مردم را به دنبال داشته انتشار کلیپ ها و اخباری تایید نشده در خصوص انتقال آب کارون به خارج از کشور است.
وضعیت کیفیت آب خرمشهر و آبادان، معضل کهنه ای است که نه تنها تاکنون درمان نشده بلکه به دلیل خشکسالی ها و پیشروی آب دریا شوری آن افزایش نیز یافته است.
3015/7165/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.