حیدر جوهری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با ابراز گلایه از کیفیت پایین خدمات بهداشت و درمان شهر چمران اظهار کرد: تنها درمانگاه شهر چمران از توابع شهرستان بندرماهشهر درسال 87 کد شبانه روزی بهداشت و درمان دریافت کرده است اما مسئولین شبکه بهداشت و درمان شهرستان به علت کمبود نیرو، اقدامی برای فعال نمودن این درمانگاه به صورت شبانه روزی نکرده اند.
وی افزود: بخش بهداشت این درمانگاه تا ساعت 14 هر روز فعال است و از نیروی کافی نیز برخوردار است و در حال حاضر هفت پزشک در این درمانگاه مشغول فعالیت هستند، اما در بخش درمان خدمات خوبی ارائه نمی شود.
وی گفت: فعال نبودن این درمانگاه به صورت شبانه روزی پذیرفته نیست و با برنامه ریزی صحیح تر می توان به فعالیت این درمانگاه به طور شبانه روزی اقدام کرد.
عضو شورای اسلامی شهر چمران خاطرنشان کرد: این در حالی است که مدیریت قبلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بارها برای اقدام به فعالیت شبانه روزی این درمانگاه در شورای سلامت قول مساعد داد اما مدیریت شبکه بهداشت و درمان فعلی علت فعال نبودن درمانگاه شهر چمران به طور شبانه روزی را کمبود نیرو اعلام کرده است.
وی اظهار داشت: چگونه این درمانگاه کد فعالیت شبانه روزی دریافت کرده است در حالی که قطعا در آن زمان نیروی کافی برای این منظور در نظر گرفته شده است.
حیدری ادامه داد: در شرایطی که هیچ مرکز درمان دیگری در این شهر وجود ندارد هیچ گونه تعللی برای فعال نشدن این درمانگاه به طور شبانه روزی پذیرفته نیست.
این مسئول به خدمات درمانی گران قیمت در بیمارستان صنایع پتروشیی بندرماهشهر اشاره کرد و گفت: هزینه های درمان بیمارستان صنایع پتروشیمی که در نزدیکی این شهر مستقر است، بسیار بالاست و حتی خود کارکنان صنعت پتروشیمی در برخی مواقع از پرداخت هزینه های آن عاجز هستند، بنابراین ضرورت دارد در اسرع وقت نسبت به فراهم آوردن شرایط مناسب تر بهداشت و درمان شهر چمران اقدام کرد.
وی گفت: علاوه بر جمعیت چند هزار نفری شهر چمران، بیش از 40 روستای حومه این شهر نیز نیازمند خدمات بهداشت و درمان در نزدیک ترین مکان به محل زندگی خود یعنی شهر چمران هستند.
حیدری در پایان اضافه کرد: این شرایط در حالی است که پایگاه فوریت های پزشکی شهر چمران برای انتقال بیماران طبق دستورالعمل تنها قادر به انتقال بیمار به بیمارستان صنایع پتروشیمی است که مردم بعضا به دلیل خدمات درمانی ناقص این بیمارستان و هزینه بالای آن در مواقع لزوم با اورژانس تماس نگرفته و با خودروهای شخصی خود برای انتقال بیمار اورژانسی اقدام می کنند و همین مسئله معضل بزرگی است که جان بسیاری از شهروندان را با خطر مواجه می کند.
علی نوری رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرماهشهر در نشست روز چهارشنبه هفته جاری شورای سلامت شهرستان در واکنش به مطالبه مردم شهر چمران برای لزوم فعالیت شبانه روزی این درمانگاه اظهار داشت: علت فعال نبودن درمانگاه شهر چمران نداشتن نیروی انسانی کافی است و تامین نیروی انسانی برای این درمانگاه با کمبود اعتبارات مواجه است و در صورت تامین اعتبار در اسرع وقت نسبت به تجهیز و استقرار نیروی انسانی مورد نیاز اقدام می شود.
به گزارش ایرنا، مشکلات بهداشت و درمان شهرستان بندرماهشهر و کمبود امکانات این حوزه امروز به یک معضل جدی تبدیل شده است و نارضایتی شدید شهروندان را به دنبال داشته است.
در سفر اخیر معاون وزیر بهداشت به شهرستان بندرماهشهر و بازدید از بیمارستان معرفی این شهرستان، تجهیزات پزشکی و زیرساخت های درمانی این بیمارستان را مناسب ندانست و به رفع کمبودهای موجود از محل اعتبارات ملی و کمک های مالی صنایع پتروشیمی تاکید کرد.
مدیر سابق شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرماهشهر پیشتر در گفتگوی خود با رسانه ها دلیل وجود نواقص در امکانات مراکز درمانی این شهرستان را کمبود اعتبارات دانست و از رایزنی برای تخصیص اعتبارات کافی و تجهیز مراکز درمانی و بهره برداری از اورژانس بیمارستان معرفی بندرماهشهر در آینده نزدیک خبر داده بود.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بندرماهشهر نیز در نشست ماه گذشته خود با اصحاب رسانه شهرستان به مناسبت روز هلال احمر از کمبود امکانات درمانی در پایگاه های امدادی جاده ای این شهرستان گلایه کرد و گفت : نسبت به جمعیت این شهرستان سه دستگاه آمبولانس کافی نیست و باید یک پایگاه امداد و نجات در جاده بندرماهشهر-هندیجان به دلیل حدثه خیز بودن این محور احداث شود.
شهر چمران از توابع شهرستان بندرماهشهر است که در 25 کیلومتری آن قرار دارد.
9858/7165/6064
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.