به گزارش ایرنا استاندار خوزستان در آیین آغاز به کار این کنگره اظهار کرد: استمرار برگزاری این کنگره ها در جهت ارتقا و رشد این بخش نقش مهمی دارد و پیشرفت تکنولوژی و بالارفتن سطح فناوری در دنیا به کمک همه رشته ها آمده است.
غلامرضا شریعتی ادامه داد: استفاده از فناوری های نوین در حوزه پزشکی باعث پیشرفت های زیادی شده و نقش ارزنده تجهیزات رادیولوژی در تشخیص بیماری ها غیر قابل انکار است.
وی افزود: تخصصی، علمی کارکردن و همکاری فرابخشی یک اصل اساسی است چون اگر از تکنولوژی ها به روش نادرست و بدون تجربه و تخصص کافی استفاده شود به بیراهه می رسد و برای بیمار و پزشک آسیب هایی به دنبال دارد.
شریعتی ادامه داد: در سال های اخیر بنا به برخی دلایل، دانشگاه علوم پزشکی اهواز در جایگاه واقعی خود قرار نداشته و باید با برنامه ریزی مدون در مسیر ارتقای جایگاه دانشگاه گام برداریم.
استاندار خوزستان با تاکیر بر اولویت دانایی محوری گفت: آمادگی داریم تا در زمینه آخرین تجهیزات و تکنولوژی های رشته رادیولوژی متناسب با نیاز استان حمایت کنیم تا دانشگاه اهواز و سیستم های بخش خصوصی متناسب با نیاز و در سطح یک دانشگاه تیپ یک خدمات لازم را ارائه کند تا دانشگاه جایگاه خود را دوباره در کشور به دست آورد.
دبیر علمی کنگره نیز به خبرنگاران گفت: در این گنگره 48 سخنرانی، کارگاه و پنل ارائه می شود که کارگاهها برای ارتقای مهارتهای علمی و سخنرانی ها مربوط به فعالیت های پژوهشی و تجربی است.
دکتر احمد سلطانی شیرازی ادامه داد: پنل ها به صورت بحث آزاد ارائه می شود و چالش ها را در زمینه تصویربرداری بیماری های زنان مورد بحث قرار می دهد.
وی افزود: پنل ها در خصوص بررسی آنومالی ها یا ناهنجاری های جنینی، سرطان های پستان و خونریزی های زنان است.
سلطانی شیرازی بیان کرد: از جمله محورهای کنگره بیماری های لگن، علل نازایی، تومورهای پستان و بررسی روش های ژنتیکی آزمایشگاهی است که ناهنجاری های جنین را تشخیص می دهد .
نهمین کنگره سالانه تصویربرداری بیماری های زنان از چهارم تا هفتم بهمن ماه در سرسرای شهدای دانشگاه علوم پزشکی اهواز در حال برگزاری است.
3004/6002
خبرنگار: خاطره غفاری**انتشار: کبری آقازری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.