پتروشیمی تخت جمشید، ضمن موفقیت در عملکرد های جاری خود، توسعه زنجیره ارزش خود را در برنامه دارد و چشم انداز روشنی را پیش روی خود ترسیم کرده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از بندر امام خمینی، در تداوم برنامه بازدید مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی از شرکت های سرمایه گذار منطقه، هیئتی متشکل از مدیر عامل و مدیران ارشد این سازمان، با حضور در شرکت پتروشیمی تخت جمشید، از نزدیک با برنامه ها، اهداف، پروژه ها و مسائل این شرکت آشنا شدند.
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جلسه با مدیران این شرکت، گفت: سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به عنوان پشتیبان تولید در منطقه برنامه دارد که به صورت دوره ای از شرکت های سرمایه گذار در منطقه بازدید کند و از نزدیک ضمن دیدار رو در رو، مسائل و مشکلات احتمالی ایشان را از نزدیک مورد بررسی قرار دهد.
سید امید شهیدی نیا، پتروشیمی تخت جمشید را یکی از شرکت های موفق منطقه دانست و افزود: این شرکت ضمن توسعه تولید و انجام پروژه های جدید، برای واحد های مشابه خود نقش تامین کننده نیرو و پشتوانه فنی را نیز ایفا میکند که این زایش نشانه ی پویایی یک مجموعه ی صنعتی است.
وی، تصریح کرد: پیشرفت خوب پروژه ها، هدف گذاری احداث طرح های توسعه ای و تکمیل زنجیره ارزش همگی نشانگر دورنمای خوبی از شرکت پتروشیمی تخت جمشید است.
در این دیدار، مدیر عامل این شرکت ضمن قدردانی از نگاه حمایتی سازمان منطقه ویژه به شرکت های مستقر در منطقه، به معرفی مسائل کلان مدیریتی شرکت تخت جمشید از جمله، خوراک و محصول، بازار، فروش و صادرات و اهداف آتی پرداخت و در ادامه توضیحات مبسوطی را در خصوص طرح های توسعه ای این شرکت ارائه کرد.
پرویز حمیدی، ادامه داد: شرکت پتروشیمی تخت جمشید، شرکتی کاملا خصوصی است و عملکرد این شرکت تاکنون عملکردی مثبت و رو به رشد بوده است.
مجتمع پتروشیمی تخت جمشید (TJPC) شامل یک واحد تولید الاستومر استایرن بوتادین رابر (SBR) به روش پلیمریزاسیون امولسیونی سرد با ظرفیت 35 هزار تن در سال با تکنولوژی GOODYEAR و یک واحد تولید پلی بوتادین رابر (PBR) به روش پلیمریزاسیون محلولی با کاتالیست زیگلر-ناتا با ظرفیت 18 هزار تن درسال با تکنولوژی BF-GOODRICH می باشد؛ که در زمینی به مساحت 16 هکتار در سایت 2 منطقه ویژه اقتصادی واقع شده است.
این شرکت مواد اولیه کارخانجات لاستیک سازی را تولید میکند و طرح های توسعه ای مختلفی را در بالادست و زنجیره ی ارزش خود در دست مطالعه و اقدام دارد که از جمله آن ها ایجاد کارخانه لاستیک سازی در منطقه است.
هم اکنون پروژه واحد 50 هزار تنی تولید PBR با دانش فنی داخلی شرکت با پیشرفت 42 درصد در دست اجرا است. بهره گیری از توان داخلی در اجرای این پروژه موجب کاهش شدید هزینه های مربوطه شده است. در دوره ی ساخت و ساز حداقل یکصد نفر به طور مستقیم در پروژه مذکور مشغول به کار هستند.
پتروشیمی تخت جمشید برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود، نخستین آزمون استخدامی داخلی منطقه را با همکاری اداره کار منطقه برگزار کرد و هم اکنون 93 درصد نیرو های شاغل در این شرکت بومی و ساکن منطقه هستند.