ناصر چنانی شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به کارکرد این نگارخانه ها اظهار کرد: در این نگارخانه‌ها علاوه بر نمایش آثار هنری هنرمندان، بستری برای فروش آثار و محلی جهت برگزاری کارگاه‌های آموزشی و نشست‌های نقد و بررسی آثار هنری به منظور بالا بردن سطح علمی و آگاهی مخاطبان و هنرآموزان است.
وی با بیان این که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان به منظور توسعه فعالیت ها و کاهش تصدی‌گری دولتی آمادگی دارد تا با بخش خصوصی همکاری کافی را داشته باشد افزود: نگارخانه‌ها و گالری‌ها از سوی بخش خصوصی احداث و راه‌اندازی می‌شوند و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز نهایت همکاری در اعطای مجوز را انجام می‌دهد.
معاون هنــری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: گالری انجمن هنرهای تجسمی نیز در حال آماده‌سازی است تا برای اولین بار به نام انجمن هنرهای تجسمی خوزستان به مجموعه نگارخانه‌های استان افزوده درآینده افزود شود.
وی تاکید کرد: علاوه بر این در برخی شهرستانهای استان که نگارخانه ندارند برنامه ریزهایی صورت گرفته است و شهرستانهایی مانند بهبهان و ماهشهر در اولویت برای راه اندازی نگارخانه قرار دارند.
به گزارش ایرنا با راه اندازی نگارخانه شوادون شوشتر مساحت نگارخانه ای خوزستان به نیز به ٨٦٥ متر مربع رسید.
نگارخانه‌های خوزستان عبارتند از نگارخانه 'اهواز' (بلوار پاسداران منطقه زیتون)، 'گوهرخاک' ( پادادشهر اهواز)، نگارخانه '٢٨' (میدان استانداری اهواز)، 'ژرفای هنر' (خیابان شریعتی دزفول)، 'خانه هنرمندان' (خیابان هجرت دزفول)، 'ایده' (خیابان ذوالفقاری ماهشهر) و نگارخانه 'شوادون' (خیابان عبدالله شوشتر).
7164/6002
خبرنگار: عاطفه جوادی**انتشار : کبری آقازری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.