به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی روز یکشنبه در نشست کارگروه آرد و نان استان در تالار اداری دفتر استاندار خوزستان افزود: مجموعه دست اندرکار نان در استان باید برنامه ای که قابلیت اجرایی داشته باشد تدوین کند تا پخت نامرغوب نان در خوزستان به تدریج اصلاح شود.
وی با بیان اینکه نان مرغوب و باکیفیت یکی از مطالبات دیرینه مردم خوزستان است افزود:شاخص های کیفی نان در استان در مقایسه با سایر مناطق کشور بسیار پائین تر است و نظارت ها بر نحوه کارکرد نانوایی ها خروجی مناسب نداشته است.

* یکی از مناطق شهری اهواز به عنوان پایلوت برای بهبود وضعیت کیفی نان مشخص شود
نماینده عالی دولت در استان خوزستان در این نشست که شماری از مسئولان اجرایی و اتحادیه نانوایان استان حضور داشتند پیشنهاد کرد یکی از مناطق شهری اهواز به عنوان پایلوت برای بهبود وضعیت کیفی نان مشخص شود.
شریعتی با تاکید بر اجرای این پیشنهاد که به گفته وی می تواند منجر به بهبود تدریجی نان در استان شود اظهار کرد: برای تعیین یک منطقه در اهواز به عنوان پایلوت بهبود کیفی نان ، یک گروه ویژه مشخص شود و به صورت منظم نظارت کرده و گزارش ها را به کارگروه آرد و نان استان ارائه کند و استانداری خوزستان نیز آمادگی دارد تسهیلات و اعتبارات لازم را برای اجرای این پیشنهاد تامین کند.
استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه اینگونه نشست ها باید برای مردم خروجی مناسب و عملی داشته باشد اظهار کرد:بارها چنین نشست هایی با محوریت بهبود کیفی نان برگزار شده ولی منجر به بهبود نسبی نان و ارتقای شاخص های بهداشتی نانوایی ها نشده است.
شریعتی با اشاره به اینکه حجم ضایعات نان در استان به دلیل کیفیت پائین آن همچنان بالا است افزود: این مساله پذیرفتنی نیست و باید چاره ای برای برون رفت از این چالش اندیشید.
وی در این نشست انتقاد از ثابت نگه داشتن قیمت نان در سه سال اخیر را که از سوی اتحادیه نانوایان استان مطرح شد پذیرفت ولی افزایش قیمت نان را به بهبود نسبی پخت نان منوط کرد.

* نامرغوب بودن کیفیت نان زخم کهنه در استان
فرماندار اهواز نیز در این نشست از نامرغوب بودن کیفیت نان در استان به عنوان معضل و زخمی کهنه نام برد و گفت:گزینه های مختلفی برای بهبود کیفی نان در استان اجرایی شده ولی نتایج قابل ملاحظه ای نداشته است.
نبی الله خون میرزایی با اشاره به اینکه ارتقای کیفیت نان در استان به عوامل زیادی از جمله شرایط نامساعد جوی بستگی دارد افزود:نظارت بر نانوایی های مجاز و برخورد با نانوایان سیار و غیرمجاز باید مد نظر قرار گیرد.
در این نشست گزارشی از شاخص های مهم 128واحد نانوایی در اهواز که به صورت انتخابی توسط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز انجام شد ارائه گردید.
در گزارش آمده است شاخص های واحدهای نانوایی مورد بازدید ، 65درصد حد استاندارد بوده اند به عبارتی هیچ کدام از این واحدها در حد استاندارد مورد قبول نیستند.
مصرف سالانه گندم و آرد در استان خوزستان حدود 600هزار تن است؛ این درحالی است که تولید گندم در استان حدود 1.7میلیون تن است.
گندم خوزستان به علت کیفیت بالای آن در بورس وارد شده و تاکنون چند محموله از گندم تولیدی استان به کشور عمان صادر شده است.
6065/6002
خبرنگار:محمدرضا بنوره**انتشار: کبری آقازری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.