به گزارش ایرنا حبیب اله آصفی روز چهارشنبه در نشست شورای اداری شهرستان دزفول افزود:پیش از این نرخ بیکاری در شهرستان دزفول 20،7 درصد بود که پارسال به حدود
15،2 درصد کاهش یافت که طبق اعلام مدیر کل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی خوزستان بالاترین کاهش نرخ بیکاری در این استان می باشد.
وی معضل بزرگ جامعه کنونی را اشتغال و مشکلات اقتصادی خواند و گفت:رکود بازار مسکن باعث تشدید بیکاری در کشور شده که باید با حرکتی جهادی از سوی همه اداره ها این معضل و مشکل را حل کرد.
معاون استاندار خوزستان ، دزفول را سرزمین بسیج نیروها دانست و گفت:افزون بر 95 درصد پروژه های اقتصادی دزفول عملیاتی شده که این امر در استان خوزستان محصربفرد است زیرا با اقدام های انجام شده بخش خصوصی از سرمایه گذاری در این شهرستان استقبال کرده و دیگر استان ها نیز خواستار بکارگیری تجربه مسئولان این شهرستان در زمینه سرمایه گذاری هستند.
آصفی ادامه داد:در 3.5 سال گذشته تلاش های زیادی برای حل مشکل مرز هوایی دزفول انجام شد و اخیرا با همت نماینده دزفول ،معاون اول رئیس جمهوری دستور مرز هوایی دزفول را صادر کرد اما با وجود این دستور هنوز مجوز مرز هوایی این شهرستان عملیاتی نشده است .
وی تنها راه نجات بخش ، انباشت محصولات کشاورزی در دزفول را حل مشکل مرز هوایی دانست و گفت:به علت نداشتن مرز هوایی در دزفول محصولات این شهرستان با نام آستارا راهی بازار مسکو می شوند در حالیکه نام و نشانی از کشاورزان دزفول که تولید کننده اصلی این محصولات هستند برده نمی شود.
وی با بیان اینکه بابت هر کامیون حامل محصولات کشاورزی تولید دزفول برای حدود 60 نفر در آستارا ایجاد اشتغال می شود گفت:اگر مشکل مرز هوایی دزفول حل شود بخش عمده ای از مشکلات اشتغال و کشاورزی این شهرستان حل خواهد شد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان دزفول یکی از دلایل مازاد محصولات کشاورزی در این شهرستان را تعطیلی کارخانه قند دزفول خواند و گفت:به علت کاهش کشت چغندرقند تناوب کشت در زمین های کشاورزی منطقه صورت نمی گیرد و شاهد محصول مازاد در این شهرستان هستیم که هر سال موجب متضرر شدن کشاورزان می شود. برای حل مشکل احداث کارخانه قند جدید دزفول پیگیری فراوانی در سالهای اخیر صورت گرفته و زمین موردنظر نیز در جاده شوشتر تحویل داده شده است.
وی اظهار کرد:بنیاد مستضعفان،بنیاد برکت و بنیاد کوثر 100 درصد سرمایه گذاری کارخانه قند دزفول را بر عهده دارند و در مرحله اخذ مجوزها برای احداث کارخانه قند 10 هزار تنی هستند .
وی به دیگر پروژه های اقتصادی شهرستان دزفول اشاره کرد و گفت:در حال حاضر محصول خمیرمایه تولید دزفول به 10 کشور جهان صادر می شود و میلگرد کارخانه فولاد نیز در حال صدور به چند کشور است.
فرماندار دزفول گفت:با وجود ثروت فراوانی که در دزفول وجود دارد متاسفانه افراد بومی رغبتی برای سرمایه گذاری در این شهرستان از خود نشان نمی دهند.
وی ضمن تقدیر از نماینده مردم دزفول و مدیران دزفولی که در پیگیری طرح های اقتصادی در این شهرستان مشاترکت داشته و تلاش می کنند بیان داشت :با تلاش های صورت گرفته یک هزار و 200 هکتار از زمین هایی که به نام اجرای طرح های صنعتی از دولت گرفته شده بود بازپس گرفته شد و به فولاد،لوله سازی و دیگر پروژه های بزرگ اقتصادی اختصاص یافت اما برخی شیطنت ها در داخل دزفول کار را برای سرمایه گذاری سخت کرده است با این وجود همواره پاسخگوی مردم دزفول هستم .
7278/6068
خبرنگار:رقیه کردی-انتشار:محمدعلی فریدپناه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.